reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230119_064725.jpg
    Screenshot_20230119_064725.jpg
    124,4 KB · Wyświetleń: 36
tak, chora, na cionsza 😁

Dobrze, że idziesz na proga, długo się czeka na wyniki?
Nie no cionsz z takim endometrium nie ma szans, więc jedynie ocena proga 😅. Właśnie nie wiem ile tu będę czekać bo wieki temu tu byłam na badaniach 😅, więc muszę zapytać. Mam nadzieję, że normalnie jak wszędzie indziej 😅.

Nie no cionsz z takim endometrium nie ma szans, więc jedynie ocena proga 😅. Właśnie nie wiem ile tu będę czekać bo wieki temu tu byłam na badaniach 😅, więc muszę zapytać. Mam nadzieję, że normalnie jak wszędzie indziej 😅.
z 6mm ma szansę. Ty myślisz, że ile ja mam w tym cyklu? 😅 6mm to już znośnie, nie fantastycznie, ale znośnie.

Hej dziewczyny ja juz po wszytskim. Wczoraj o 14:26 mialam lyzeczkowanie. Mam prosbe czy ktoras z Was moglaby wkleic mi tabelke z badaniami do staran? Nie moge jej znalezc. Oraz jak szybko bo lyzeczkowaniu dostalyscie @.
Ja po lyzeczkowaniu mialam zielone światło od lekarza w 3 cyklu, a zaszłam w ciążę w 2. @ przyszedł szybciutko. Jakby nigdy nic się nie stało - przytulam mocno - bardzo mi przykro.🍀💪

reklama
Nie wiem czy mi się coś z hormonami po tej laparo nie popieprzyło. Ogólnie nie mam nigdy bólu piersi, czasami ewentualnie 7 dpo jak jest szczyt proga ale to bardzo rzadko, zdarzyło mi się może ze 2 razy. Ostatnio biust bolał mnie kiedy brałam proga po iui. A teraz cycki bolą mnie jak cholera i to juz od wtorku. Nie wiem co się dzieje.

Do góry