reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mój dzisiaj powiedział, ze to ma się zmienić, ze nie mam siedzieć tyle w telefonie. „Wychodzisz z gabinetu i później siedzisz w telefonie, to ma się zmienić” 😳
Twoj stary to moj stary ;)
Ja musze mi czasami przyznać racje, ale od razu z zastrzeżeniem ze to działa w dwie strony. Oboje duzo siedzimy na telefonach. To chyba juz troche xhoroba spoleczna, każdy przyklejony jest do swojego smartfona. Czasami warto odstawić.
My sobie robimy czasami takie wieczory ze telefon w kat i zakaz.

Znowu się powtórzę, ale który probiotyk gin Waszym zdaniem lepszy- invag, czy lacto vaginal? Teraz jak czytam to chyba ten pierwszy, więcej szczepów....
Używałam wielokrotnie lacrovaginal, profilaktycznie plus po terapiach antybiotykami czy przeciwgrzybicznym.
Pomagało, więc mogę polecić. Drugiego nie znam, nie stosowałam

reklama
Twoj stary to moj stary ;)
Ja musze mi czasami przyznać racje, ale od razu z zastrzeżeniem ze to działa w dwie strony. Oboje duzo siedzimy na telefonach. To chyba juz troche xhoroba spoleczna, każdy przyklejony jest do swojego smartfona. Czasami warto odstawić.
My sobie robimy czasami takie wieczory ze telefon w kat i zakaz.

Używałam wielokrotnie lacrovaginal, profilaktycznie plus po terapiach antybiotykami czy przeciwgrzybicznym.
Pomagało, więc mogę polecić. Drugiego nie znam, nie stosowałam
Ech sobowtóry 😂😂🙈🙈

no Ty jesteś kochana, udzielasz się, wspierasz, kibicujesz 😍 mam nadzieję, ze nie zrobiłam Ci przykrości, że "z cyferkami" , po prostu ja korzystam z aplikacji, a tam nie podpowiada nazw użytkowników, a Ty nie masz łatwego do zapamietania roku urodzenia typu jak Brownie1992, więc mi jest je ciężko z pamięci przywołać 😅 np. dopiero niedawno @Karola3092 zapamiętałam dokładnie :)
Dziękuję kochana jesteś 🥰 nie zrobiłaś mi przykrości wiedziałam że chodzi o mnie 😁

reklama
Do góry