Calineczka92
Fanka BB :)
Dlatego daje się najlepiej w grupach zadania, bo znajdzie się osoba która bardziej jest aktywna, która z boku i to osobie szkolącej pokazuje z jakim typem osobowości ma do czynienia. Ty wtedy jako ta wstydząca nie musisz publicznie występować. Albo np. Muzyka i zadanie namalować coś co dobrze się kojarzy. No jest wiele takich przykładów, które bez wystąpienia pokazują nam trochę o uczestniku. Masz mała wiarę w siebie i to jest rzecz nad którą powinnaś popracować, ja kiedyś wstydząca się wszystkiego obecnie nie ma tabu, prowadzę szkolenia, mam calle z szefostwem wysoko postawionym, nie ma problemu , ale musiałam dużo przepracować i wychodzić ze strefy komfort. Do dziś oczywiście są sytuację dla mnie nie komfortowe, ale staram się przełamywać i z każdą taka przełamana bariera, jestem silniejsza i coraz bardziej wiem, że dam radę.wiesz co, to ogromnie dziwne, ja na babyplanach serio mam biel. Jeśli masz takie testy za każdym razem to ja bym zaczeła sprawdzać czy nie dzieją się w moim organizmie inne niepokojące rzeczy, wytwarzające betę.
no a jak ja mam zadanie w grupie to też się wstydze. Że powiem coś głupiego albo coś...
Nawet teraz w robocie - robie swoje zadania, przełużyhli mi umowe, mam pozytywny feedback - a jak wchodze to mam wrażenie, ze każdy patrzy, ze jestem tą co nie ogarnia. Czemu?
Jesteś cudowna, inteligentna kobieta, dasz radę, ja wierzę w Ciebie