Bolilol
Fanka BB :)
może masz po prostu plamienie, np. z uwagi na spadek proga?temperatura plus testy owulacyjne, wiem że najlepiej było by iść na monitoring ale tu gdzie mieszkam to nie takie łatwe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może masz po prostu plamienie, np. z uwagi na spadek proga?temperatura plus testy owulacyjne, wiem że najlepiej było by iść na monitoring ale tu gdzie mieszkam to nie takie łatwe![]()
już od 3 cykli tak mam że lekkie plamienie dzień lub nawet dwa przed i okres. Cykle mi się generalnie skracają a jednocześnie odkryłam że mam subkliniczna niedoczynność z wysokim TSH ...może masz po prostu plamienie, np. z uwagi na spadek proga?
nooo to prawda, a u Scarlet to żaden cień tylko normalna kreska...no jak szukamy cienia pod światło albo na siłę wpatrujemy się w biel, to same się prosimy o kłopoty, ale te cienie u black_angel albo u AScarlett to były takie solidne, od razu widoczne
no właśnie chyba trzeba zawsze sikać do kubeczka i nie wylewać dopóki nie będzie wyniku, żeby w razie czego od razu machnąć drugi z tego samego moczu. Choć to już mi się wydaje przesadą, w sensie mam jakieś takie niejednoznaczne odczucia co do robienia tego przeze mnie - nie wiem jak moja psychika by podeszła do takiego działaniaCo dowodzi ze warto potwierdzić zawsze kolejnym testem na wszelki wypadek. W moim przypadku kolejny ciąże wykluczył.
ja zawsze wylewam siki po teście i będę tak robićno właśnie chyba trzeba zawsze sikać do kubeczka i nie wylewać dopóki nie będzie wyniku, żeby w razie czego od razu machnąć drugi z tego samego moczu. Choć to już mi się wydaje przesadą, w sensie mam jakieś takie niejednoznaczne odczucia co do robienia tego przeze mnie - nie wiem jak moja psychika by podeszła do takiego działania
Miałam ten test w kosmetyczce podróżnej, dzisiaj rozpakowałam i go znalazłam. Jest jak byk jasnoróżowa kreska, nadal pięknie widoczna...nooo to prawda, a u Scarlet to żaden cień tylko normalna kreska...
nie mam pojęcia co do mnie piszesz, ale wierzę, że mnie nie obrażasz ;Djuż od 3 cykli tak mam że lekkie plamienie dzień lub nawet dwa przed i okres. Cykle mi się generalnie skracają a jednocześnie odkryłam że mam subkliniczna niedoczynność z wysokim TSH ...
Popieram w 100% należy potwierdzić kolejnym testem tak dla pewnościCo dowodzi ze warto potwierdzić zawsze kolejnym testem na wszelki wypadek. W moim przypadku kolejny ciąże wykluczył.
może być też tak jak ja miałam - cień na teście, to zrobiłam 2 inne, na jednym cień na drugim biało, rano zrobiłam jeszcze 2 inne - na jednym cień na drugim białoPopieram w 100% należy potwierdzić kolejnym testem tak dla pewności![]()