reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Co dowodzi ze warto potwierdzić zawsze kolejnym testem na wszelki wypadek. W moim przypadku kolejny ciąże wykluczył.
no właśnie chyba trzeba zawsze sikać do kubeczka i nie wylewać dopóki nie będzie wyniku, żeby w razie czego od razu machnąć drugi z tego samego moczu. Choć to już mi się wydaje przesadą, w sensie mam jakieś takie niejednoznaczne odczucia co do robienia tego przeze mnie - nie wiem jak moja psychika by podeszła do takiego działania

no właśnie chyba trzeba zawsze sikać do kubeczka i nie wylewać dopóki nie będzie wyniku, żeby w razie czego od razu machnąć drugi z tego samego moczu. Choć to już mi się wydaje przesadą, w sensie mam jakieś takie niejednoznaczne odczucia co do robienia tego przeze mnie - nie wiem jak moja psychika by podeszła do takiego działania
ja zawsze wylewam siki po teście i będę tak robić :D jak z innych sików się potwierdzi testem to tym bardziej potwierdzenie! :D

już od 3 cykli tak mam że lekkie plamienie dzień lub nawet dwa przed i okres. Cykle mi się generalnie skracają a jednocześnie odkryłam że mam subkliniczna niedoczynność z wysokim TSH ...
nie mam pojęcia co do mnie piszesz, ale wierzę, że mnie nie obrażasz ;D

Mi też się faza lutealna zmienia. Wiem, że nie powinna, no ale teraz była dwa dni dłuższa niż poprzednia. Nie wiem z czego to wynika, nie wiem czy to normalne, jeszcze nic o tym nie czytałam, ale będę szukać pewnie dzisiaj

reklama
Do góry