królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja ze swej str zrobilam dziś wszystko by wywołać @. Był trening 27 min x 2 i sex... więc czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak naprawdę jakbyśmy były rozsądne i testowały jak ludzie w dniu spodizewanego okresu to każdy jest dobrygeneralnie to ja już nie wiem, jakim testom można wierzyć, skoro nawet pink ostatnio się tak brzydko zachował mamy w ogóle na rynku jakiś niezawodny test?
Ja kupiłam teraz po raz pierwszy easyhome , oczywiście po opiniach ze maja fejkowe kreski to go zrobiłam i był bielusieńki wiec może wtedy ktoś miał felerą partiegeneralnie to ja już nie wiem, jakim testom można wierzyć, skoro nawet pink ostatnio się tak brzydko zachował mamy w ogóle na rynku jakiś niezawodny test?
Ja mialam od 6 dn po, cien byl coraz wyraźniejszy i dooopaJa kupiłam teraz po raz pierwszy easyhome , oczywiście po opiniach ze maja fejkowe kreski to go zrobiłam i był bielusieńki wiec może wtedy ktoś miał felerą partie
Dawkowanie ma napewno znaczenie, my będziemy obserwować jak ten cykl, jakby co to od przyszłego 2x1 mam brać, więc zobaczę. Jeden ginekolog nawet był skłonny żeby od razu zacząć 2x1, ale poczekam i zobaczę na mniejszej dawce najpierw co się wydarzy.Ja mam normalne cykle średnio 30 dni. Na stymulacji owu była szybko, około 12-13dc raz nawet chyba blizej dziesiątego ale gin powiedziała, ze to za wcześnie. Dużo zależy od dawkowania (u mnie dużo lepsze efekty byly na 1x2 aromka) i od tego jak organizm zareaguje
ja rozwiewam - nie mają fejkowych kresek!! Te które ja miałam to były przez sikanie bezpośrednio na niego. Jak się moczy jak normalna osoba to nie mają.Ja kupiłam teraz po raz pierwszy easyhome , oczywiście po opiniach ze maja fejkowe kreski to go zrobiłam i był bielusieńki wiec może wtedy ktoś miał felerą partie
a no taaaak, u Ciebie jakieś dziwne kreski były..Ja mialam od 6 dn po, cien byl coraz wyraźniejszy i dooopa
Ja wczoraj sikalam a jestem 4-5dpo i aż raziłoJa mialam od 6 dn po, cien byl coraz wyraźniejszy i dooopa
I moczylam w zakrętce po żelu do golenia obsikanym milion razy wiec to nie krzywa reakcja tylko krzywy sika no taaaak, u Ciebie jakieś dziwne kreski były..
Takim intensywnym treningiem możesz równie dobrze przesunąć okres. Także nie pajacuj z treningami na siłę żeby przyspieszyć okres bo będzie odwrotny efekt. Uwierz mi ją tak załatwiłam się i cykl 65 dni się zrobilJa ze swej str zrobilam dziś wszystko by wywołać @. Był trening 27 min x 2 i sex... więc czekam