reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Kochane mądre głowy, czy wiecie czy ustawienie tarczycy może wpłynąć na długość fazy lutealnej? Właśnie zaczęłam plamić więc jutro pewnie okres a to dopiero 9dpo 😔 póki co wiem że mam niedoczynność i dopiero za 2tyg endokrynolog (możliwe że hashi)

Takim intensywnym treningiem możesz równie dobrze przesunąć okres. Także nie pajacuj z treningami na siłę żeby przyspieszyć okres bo będzie odwrotny efekt. Uwierz mi ją tak załatwiłam się i cykl 65 dni się zrobil 🙃
U mnie ten trening to taka intensywność emerytki +😁🤣😂 nie sądzę ze przesunie cokolwiek... plecy dzis bolą i cycki to @ tuz za rogiem

Kochane mądre głowy, czy wiecie czy ustawienie tarczycy może wpłynąć na długość fazy lutealnej? Właśnie zaczęłam plamić więc jutro pewnie okres a to dopiero 9dpo 😔 póki co wiem że mam niedoczynność i dopiero za 2tyg endokrynolog (możliwe że hashi)
A na jakiej podstawie stwierdzona owulacja przypomnij proszę?

reklama
tak naprawdę jakbyśmy były rozsądne i testowały jak ludzie w dniu spodizewanego okresu to każdy jest dobry :D
a że my szukamy cienia pod światło to cóż :D
no jak szukamy cienia pod światło albo na siłę wpatrujemy się w biel, to same się prosimy o kłopoty, ale te cienie u black_angel albo u AScarlett to były takie solidne, od razu widoczne

Do góry