reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

jestem w tym z Tobą i @Karola3092
Nie mam pojęcia o wyprawkach, ale wychodzę z założenia, że jak już się uda, to będę miała 9 miechów na merytoryczne przygotowanie się do tego tematu :D

Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam 😅
Boooze chyba mnie nie stać na taki wózek 🤣🤣🤣🤣

reklama
@Bolilol
Happy Birthday GIF

to tak jak ja, kompletnie nic nie przeglądałam z dzieciowych rzeczy, w ogóle mnie do tego na tym etapie nie ciagnie i mnie nie interesuje
Jeszcze będzie czas do nacieszania tym, teraz lepiej skupić się na kroku 1 lepiej 😊, działamy żeby móc się cieszyć 💚🍀.
My w tym cyklu idealnie co dwa dni jak tak spojrzałam. Jedynie wczoraj poprawialiśmy po ovu 🤣
No i pięknie 🍀
jestem w tym z Tobą i @Karola3092
Nie mam pojęcia o wyprawkach, ale wychodzę z założenia, że jak już się uda, to będę miała 9 miechów na merytoryczne przygotowanie się do tego tematu :D

Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam 😅
Dokładnie tak 💚. Haha ceny wózków potrafią być zabójcze się śmieje, że motocykl za to bym kupiła 😅, a to wózek na chwilę 😅. Ja najprawdopodobniej dostanę w spadku😅, lubię takie rzeczy z drugiej ręki 😅.

Boooze chyba mnie nie stać na taki wózek 🤣🤣🤣🤣
w sumie jakieś starsze używane autko można za to kupić, dlatego mnie tak zdziwiło - tym bardziej, że ja naprawdę nie mam pojęcia ile kosztują takie rzeczy. Niby to tak na 3? lata, ale to jest jednak jedno z ważniejszych narzędzi młodej mamy, więc zapewne warto zainwestować w coś dobrego

w sumie jakieś starsze używane autko można za to kupić, dlatego mnie tak zdziwiło - tym bardziej, że ja naprawdę nie mam pojęcia ile kosztują takie rzeczy. Niby to tak na 3? lata, ale to jest jednak jedno z ważniejszych narzędzi młodej mamy, więc zapewne warto zainwestować w coś dobrego
No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Tak samo jak nie jestem zwolenniczką kupowania markowych ciuchów dla maluszka.
Wiadomo można jeden dwa jakieś fajne ciuchy kupić.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie

No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie
ja jestem tego samego zdania

Ja jestem z tych, co podchodzą do tematu użytkowo, w sensie mi się nie chciało analizować parametrów miliona wózków żeby wybrać "najlepszy" bo przecież nie wiedziałam co to znaczy "najlepszy". Kupiłam wózek z dużą gondolą, dużymi pompowanymi kołami, używany. Taki się akurat trafił w pobliżu. A potem jak już dziecko było siedzące, kupiliśmy drugi, lekki, który się dobrze składa, żeby można było go pakować łatwo do auta czy nawet do samolotu. :)
Gondola służyła nam niecały rok.

ja w sumie na ten moment podejrzewam, że będę patrzeć po jakiś określonych moich potrzebach i jak będzie spełniał je tylko i wyłącznie wózek za 10k, to kupię taki. A jak będzie je spełniał też tańszy, to wybiorę tańszy.

Az się boję sprawdzać ile kosztują wózki dla trojaczkow 🙈

reklama
Mam tak samo 💚🖐️

Do góry