reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

jestem w tym z Tobą i @Karola3092
Nie mam pojęcia o wyprawkach, ale wychodzę z założenia, że jak już się uda, to będę miała 9 miechów na merytoryczne przygotowanie się do tego tematu :D

Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam 😅
Boooze chyba mnie nie stać na taki wózek 🤣🤣🤣🤣

reklama
@Bolilol
Happy Birthday GIF

to tak jak ja, kompletnie nic nie przeglądałam z dzieciowych rzeczy, w ogóle mnie do tego na tym etapie nie ciagnie i mnie nie interesuje
Jeszcze będzie czas do nacieszania tym, teraz lepiej skupić się na kroku 1 lepiej 😊, działamy żeby móc się cieszyć 💚🍀.
My w tym cyklu idealnie co dwa dni jak tak spojrzałam. Jedynie wczoraj poprawialiśmy po ovu 🤣
No i pięknie 🍀
jestem w tym z Tobą i @Karola3092
Nie mam pojęcia o wyprawkach, ale wychodzę z założenia, że jak już się uda, to będę miała 9 miechów na merytoryczne przygotowanie się do tego tematu :D

Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam 😅
Dokładnie tak 💚. Haha ceny wózków potrafią być zabójcze się śmieje, że motocykl za to bym kupiła 😅, a to wózek na chwilę 😅. Ja najprawdopodobniej dostanę w spadku😅, lubię takie rzeczy z drugiej ręki 😅.

Boooze chyba mnie nie stać na taki wózek 🤣🤣🤣🤣
w sumie jakieś starsze używane autko można za to kupić, dlatego mnie tak zdziwiło - tym bardziej, że ja naprawdę nie mam pojęcia ile kosztują takie rzeczy. Niby to tak na 3? lata, ale to jest jednak jedno z ważniejszych narzędzi młodej mamy, więc zapewne warto zainwestować w coś dobrego

w sumie jakieś starsze używane autko można za to kupić, dlatego mnie tak zdziwiło - tym bardziej, że ja naprawdę nie mam pojęcia ile kosztują takie rzeczy. Niby to tak na 3? lata, ale to jest jednak jedno z ważniejszych narzędzi młodej mamy, więc zapewne warto zainwestować w coś dobrego
No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Tak samo jak nie jestem zwolenniczką kupowania markowych ciuchów dla maluszka.
Wiadomo można jeden dwa jakieś fajne ciuchy kupić.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie

No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie
ja jestem tego samego zdania

Ja jestem z tych, co podchodzą do tematu użytkowo, w sensie mi się nie chciało analizować parametrów miliona wózków żeby wybrać "najlepszy" bo przecież nie wiedziałam co to znaczy "najlepszy". Kupiłam wózek z dużą gondolą, dużymi pompowanymi kołami, używany. Taki się akurat trafił w pobliżu. A potem jak już dziecko było siedzące, kupiliśmy drugi, lekki, który się dobrze składa, żeby można było go pakować łatwo do auta czy nawet do samolotu. :)
Gondola służyła nam niecały rok.

ja w sumie na ten moment podejrzewam, że będę patrzeć po jakiś określonych moich potrzebach i jak będzie spełniał je tylko i wyłącznie wózek za 10k, to kupię taki. A jak będzie je spełniał też tańszy, to wybiorę tańszy.

Az się boję sprawdzać ile kosztują wózki dla trojaczkow 🙈

reklama
Mam tak samo 💚🖐️

Do góry