Calineczka92
Fanka BB :)
Witaj w klubieja jestem tego samego zdania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubieja jestem tego samego zdania
Super, ja zrobię pewnie podobnie . Zresztą rodzinka część rzeczy nam odkłada to w ogóle miodzioJa wózek miałam używany
Dokupilam tylko nowy materacyk do gondoli i oczywiście prześcieradło. Kocyk miałam zrobiony z wełny.
Spacerówkę też miałam używaną, inną niż wózek z gondolą
Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam
No ja nie zamierzam kupować wszystkiego najdroższego, takie moje zdanie
Moja dwójka wychowana na Lidlu, Pepco , Sinsayu plus promki sezonowe w Smyku i Endo - gwarantuję, że nikt na metki nie patrzy dzieciom ani w przedszkolu ani w szkole.No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Tak samo jak nie jestem zwolenniczką kupowania markowych ciuchów dla maluszka.
Wiadomo można jeden dwa jakieś fajne ciuchy kupić.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie
Dokładnie gondola służy mniej niż rok...Ja jestem z tych, co podchodzą do tematu użytkowo, w sensie mi się nie chciało analizować parametrów miliona wózków żeby wybrać "najlepszy" bo przecież nie wiedziałam co to znaczy "najlepszy". Kupiłam wózek z dużą gondolą, dużymi pompowanymi kołami, używany. Taki się akurat trafił w pobliżu. A potem jak już dziecko było siedzące, kupiliśmy drugi, lekki, który się dobrze składa, żeby można było go pakować łatwo do auta czy nawet do samolotu.
Gondola służyła nam niecały rok.
No nie wiem chyba bym wolała kupic jednak trochę tańszy a różnice wpłacić dziecku na konto.
Tak samo jak nie jestem zwolenniczką kupowania markowych ciuchów dla maluszka.
Wiadomo można jeden dwa jakieś fajne ciuchy kupić.
Ale czy te z Pepco czy Sinsay czy tam h&m są gorsze? Przecież taki maluch zaraz wyrośnie
oczywiście, ze każdego broszka na co wydaje. Przecież nikt nikomu nie narzuca, czy ma kupować w pepco czy w gucci tylko mówimy co my byśmy zrobiłyHmm co do gorszych - zależy jak na to patrzysz bo np. dla kogoś może mieć znaczenie skład tych ubrań i to jak i przez kogo są szyte.
Druga sprawa, że jak ktoś pewnie kupuje dziecku przykładowo pajaca Gucci czy dajmy na to ten wózek za 9 tys. to raczej nie musi wybierać po między wpłatą dziecku na konto, a tym wózkiem.
Inna sprawa, że nawet jak musi to broszka danej osoby na co wydaje. To trochę jak ta dyskusja o tym czy warto testować 6dpo jak planeta jest zaśmiecona
Edit. @julietta2 myślę, że to zależy od szkoły
Dokładnie tak. Myślę, że każde wymieniła punkt swojego widzenia i wydawania , nie narzucając nikomu co musi. Ja poprostu lubię dawać rzeczom drugie życie . Dla każdego co innego będzie priorytetem. Jeden będzie chciał więcej na konto wpłacić, drugi będzie jedno i drugie, trzeci coś innego. Każdy jest inny i każdy ma inne spojrzenie i możliwości . Nikt nikogo tu nie obraża za jego spojrzenie .oczywiście, ze każdego broszka na co wydaje. Przecież nikt nikomu nie narzuca, czy ma kupować w pepco czy w gucci tylko mówimy co my byśmy zrobiły
Czyli jednak pokrył się z monitoringiem? Tylko po prostu późno zmienił?czyli też masz spadek w 5dpo ale na proga w czwartek lecisz?
A, jeszcze Ci miałam powiedzieć, że premom mi poprawnie oznaczył skok temperatury, czyli gdybym usunęła owulaki, to pewnie by mi poprawnie wyznaczył owu
@Madame JS wiesz, bo Ty nie wpisałaś@Moonstone - koleżanka wpisała "blow" !
Bo tu się płaci za pozłacane skrzydełka i to, ze celebryci go używająjestem w tym z Tobą i @Karola3092
Nie mam pojęcia o wyprawkach, ale wychodzę z założenia, że jak już się uda, to będę miała 9 miechów na merytoryczne przygotowanie się do tego tematu
Z ciekawości wpisałam jedna z nazw wózków wymienionych wyżej w Google i zobaczyłam, że kosztuje 9k, to się nielekko zdziwiłam