reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja nawet nie myślę o wyprawce. Nawet jak zajdę w ciążę nie będę myślała długo. W poprzedniej cp miałam marzenia, myślałam szukałam wydawało mi się że potrzebuje wszystko na już. Nie nie. Tym razem to kubeł zimnej wody na głowę. Ok 7 miesiąca jeśli wszystko będzie dobrze. Puki co nie zanosi się nawet że mogę być w ciąży. Dwoje dzieci już odchowałam na używanym wózku po siostrzeńcu. Ale ten wózek gdzieś leży na strychu i ma ponad 11 lat już. Więc może poszukam innego. Nawet boje się pisać poszukam... Przecież tu nic nie jest pewne że nawet będzie mi kiedykolwiek jeszcze potrzebny.

reklama
To Turcja, lepszy all będziesz tam miała :) do tego w dobrej cenie jakiś hotel 5+ z atrakcjami dla dzieci itd.
My byliśmy w sierpniu prawie miesiąc i było super

Grecja jest fajna - ale ja np. lubię tam jednak zwiedzać i mniej atrakcyjne to jest dla dzieci
Ja też polecam Turcję, nawet sam przelot bardziej komfortowy.

Moja córka ma mega czujkę. Wtedy jak byłam w ciąży czuła i dopytywała a teraz podeszła i pyta czy może mieć marzenie. Zapytałam jakie. A ona ze chciała by mieć siostrę 🥴 ona mam wrażenie czuje że wtedy się nie udało.

Czyli jednak pokrył się z monitoringiem? Tylko po prostu późno zmienił?

@Madame JS wiesz, bo Ty nie wpisałaś 😎😜

Bo tu się płaci za pozłacane skrzydełka i to, ze celebryci go używają 🤷‍♀️
Wozek wzięłam używany i oddałam za darmo potrzebującej matce, która nie miała pieniędzy na wozek dla siebie. A materac i 2 przewijaki do domu dziecka. Teraz zrobię to samo, jeśli tylko będę mogła

Flo, do którego wprowadzam temperaturę tylko i od niej oczekuje pokazania mi owu po temperaturze dalej jest głupia i twierdzi, że owu była dzień po tym USG z ciałkami żółtymi 😅

Premom, do którego wprowadzam i owulaki i temp, wyznaczył naturalnie po najsilniejszym owulaku, który wysikalam właśnie w ten dzień co byłam na usg, ale premom oznacza też skok temperatury i dobrze go wyhaczyl - więc podejrzewam, że gdybym usunęła owulaki, to premom na podstawie temperatury by dobrze oznaczył owu

Moja córka ma mega czujkę. Wtedy jak byłam w ciąży czuła i dopytywała a teraz podeszła i pyta czy może mieć marzenie. Zapytałam jakie. A ona ze chciała by mieć siostrę 🥴 ona mam wrażenie czuje że wtedy się nie udało.
dzieci widzą i czują dużo więcej niż nam się wydaje. Pamiętam, że zanim wiedziałam o ciąży mojej mamy, to też już "wiedziałam". Tata mi oficjalnie powiedział sam jak mama trafiła w trzecim miesiącu do szpitala z silnymi plamieniami, a ja mu powiedziałam, że przecież wiem, że będę mieć braciszka albo siostrzyczkę 😅

U mnie chyba dziś owu albo już po 🙈 wczoraj byłam pełna energii test owu pozytyw dziś już słabszy. Czuje się totalnie osłabiona od rana ból podbrzusza sutki tkliwe masakra. Macie taki spadek energii w dniu owu lub po niej ?

U mnie chyba dziś owu albo już po 🙈 wczoraj byłam pełna energii test owu pozytyw dziś już słabszy. Czuje się totalnie osłabiona od rana ból podbrzusza sutki tkliwe masakra. Macie taki spadek energii w dniu owu lub po niej ?
Ja ogólnie nie po samej owu, ale później mam takie niechciejstwo, nie chce mi sie jeść zdrowo, ćwiczyć, sprzątać, smarować balsamem. Lezalabym tylko pod kocem

Ja ogólnie nie po samej owu, ale później mam takie niechciejstwo, nie chce mi sie jeść zdrowo, ćwiczyć, sprzątać, smarować balsamem. Lezalabym tylko pod kocem
Ja mam dziś totalny zjazd energetyczny 😅. Jakiś dramat, ale zaraz muszę się wziąć porobić 😅🙈. Już przesiadzialam swoje przed kompem w pracy, trzeba teraz się poruszać, ale za to chociaż na razie home office 🥰

reklama
Do góry