reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja z Sosnowca dziś byłam u lekarza, ale pierwsza wizyta z dobrym wrażeniem, więc ciężko mi określić, a nie czytałam o nic nic kompletnie bo poszłam do pierwszego lepszego na usg 😅. Ewentualnie dziś też dostałam namiar prywatnie w Katowicach, podobno bardzo dobry lekarz.
I można powiedzieć że mamy lekarza z polecenia z dobrymi opiniami a jak już idziemy na wizytę to się okazuje że taki nie jest jak o nim mówią czy piszą a nie raz wręcz odwrotnie pierwszy lepszy a okaże się bardzo dobry 😊

reklama
W ogóle teraz zerkam na opinie to ma dobre ten gin dzisiejszy😅. Ja tyle kombinowałam, a wystarczyło iść od tak. Fajnie bo jest to placówka współpracująca z Luxmedem 😁

I można powiedzieć że mamy lekarza z polecenia z dobrymi opiniami a jak już idziemy na wizytę to się okazuje że taki nie jest jak o nim mówią czy piszą a nie raz wręcz odwrotnie pierwszy lepszy a okaże się bardzo dobry 😊
Tutaj akurat jest z polecenia, że od znajomej siostra idzie bo nie chce in vitro, a koleżanka u niego leczyła długo niepłodność, gdzie wszyscy inni mówili o in vitro tylko, więc bynajmniej jest z polecenia o niepłodności 😅, więc ciut lepiej niż normalne polecenia gdzie tylko chodzą po anty i gin jest miły 😅

W środę indukcja z uwagi na cukrzycę, chyba ze coś się do tego czasu zmieni 😂

Przesyłam wam w każdym razie cionszowe fluidy.
Blow Baking GIF by Ariana Grande

P.S. Nie wpisujcie „blow” w gify 🙈😂😂

😂

Tutaj akurat jest z polecenia, że od znajomej siostra idzie bo nie chce in vitro, a koleżanka u niego leczyła długo niepłodność, gdzie wszyscy inni mówili o in vitro tylko, więc bynajmniej jest z polecenia o niepłodności 😅, więc ciut lepiej niż normalne polecenia gdzie tylko chodzą po anty i gin jest miły 😅

Trafić na dobrego gina to jak wygrać 6 w totka. Cieszę się, że ci się to udało. Ja tez trafiłam teraz do super babki, która jest konkretna i będę się jej trzymać.

Powiem wam, że nie ma jak czytać o lekarzy opinie po wizycie 😅, ale nk każdy podkreśla, że jest dokładny, długo się spędza w gabinecie przez co niestety często sa obsuwy czasowo, nawet od kilku kobiet czytałam bardzo dobre opinie, które zmagały się z niepłodnością i zaszły, dużo kobiet unikło operacji, wiele wiadomo ciążowych opinii. Ale w sumie to co było na wizycie na razie pokrywa mi się z wieloma opiniami, więc chciałbym żeby tak było 😅. Bo nagle czuje taki spokój psychiczny, no jakby taki kamień ze mnie zszedł. Doktor też zwolennik że seksu częściej, aniżeli rzadziej 😅. Mówi do mnie już po okresie przed wizytą proszę działać, bo to czasami różnie jest, nie ma co czasu tracić 😅

reklama
Do góry