reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja z Sosnowca dziś byłam u lekarza, ale pierwsza wizyta z dobrym wrażeniem, więc ciężko mi określić, a nie czytałam o nic nic kompletnie bo poszłam do pierwszego lepszego na usg 😅. Ewentualnie dziś też dostałam namiar prywatnie w Katowicach, podobno bardzo dobry lekarz.
I można powiedzieć że mamy lekarza z polecenia z dobrymi opiniami a jak już idziemy na wizytę to się okazuje że taki nie jest jak o nim mówią czy piszą a nie raz wręcz odwrotnie pierwszy lepszy a okaże się bardzo dobry 😊

reklama
W ogóle teraz zerkam na opinie to ma dobre ten gin dzisiejszy😅. Ja tyle kombinowałam, a wystarczyło iść od tak. Fajnie bo jest to placówka współpracująca z Luxmedem 😁

I można powiedzieć że mamy lekarza z polecenia z dobrymi opiniami a jak już idziemy na wizytę to się okazuje że taki nie jest jak o nim mówią czy piszą a nie raz wręcz odwrotnie pierwszy lepszy a okaże się bardzo dobry 😊
Tutaj akurat jest z polecenia, że od znajomej siostra idzie bo nie chce in vitro, a koleżanka u niego leczyła długo niepłodność, gdzie wszyscy inni mówili o in vitro tylko, więc bynajmniej jest z polecenia o niepłodności 😅, więc ciut lepiej niż normalne polecenia gdzie tylko chodzą po anty i gin jest miły 😅

W środę indukcja z uwagi na cukrzycę, chyba ze coś się do tego czasu zmieni 😂

Przesyłam wam w każdym razie cionszowe fluidy.
Blow Baking GIF by Ariana Grande

P.S. Nie wpisujcie „blow” w gify 🙈😂😂

😂

Tutaj akurat jest z polecenia, że od znajomej siostra idzie bo nie chce in vitro, a koleżanka u niego leczyła długo niepłodność, gdzie wszyscy inni mówili o in vitro tylko, więc bynajmniej jest z polecenia o niepłodności 😅, więc ciut lepiej niż normalne polecenia gdzie tylko chodzą po anty i gin jest miły 😅

Trafić na dobrego gina to jak wygrać 6 w totka. Cieszę się, że ci się to udało. Ja tez trafiłam teraz do super babki, która jest konkretna i będę się jej trzymać.

Powiem wam, że nie ma jak czytać o lekarzy opinie po wizycie 😅, ale nk każdy podkreśla, że jest dokładny, długo się spędza w gabinecie przez co niestety często sa obsuwy czasowo, nawet od kilku kobiet czytałam bardzo dobre opinie, które zmagały się z niepłodnością i zaszły, dużo kobiet unikło operacji, wiele wiadomo ciążowych opinii. Ale w sumie to co było na wizycie na razie pokrywa mi się z wieloma opiniami, więc chciałbym żeby tak było 😅. Bo nagle czuje taki spokój psychiczny, no jakby taki kamień ze mnie zszedł. Doktor też zwolennik że seksu częściej, aniżeli rzadziej 😅. Mówi do mnie już po okresie przed wizytą proszę działać, bo to czasami różnie jest, nie ma co czasu tracić 😅

reklama
Do góry