reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dzień dobry w poniedziałek!
U mnie tempka znowu do góry(37,11 / 36.94 / 37.07 i dziś 37.11) więc gdzieś tam w środku się cieszę ale to 7dpo więc pewnie od wzrostu proga. Zobaczymy jak będzie dalej czy nie będzie spadać. Czuje, że organizm walczy z jakąś chorobą i nie może się zdecydować czy zachoruje czy jednak nie. Mam katar i ból gardła z czego ten ból gardła dzisiaj jest gorszy niż wczoraj wiec chyba to wszystko pójdzie w tą gorszą stronę. A jak tam u was?
Trzymam kciuki żeby sie udało😘 ja 5dc, czekam sobie spokojnie na owulacje ale nie robię w tym testów (będę sie starać nie robić bo z tylu głowy chce). Na początku lutego wyjazd na reset głowy, a styczeń chce wziąć na spokojnie. Nawet mniej mnie tutaj ostatnio bo musiałam sie bardziej praca zająć, odciążyć głowę bo koniec roku i początek nowego to była emocjonalna tragedia. Po cichu czekam już na wątek w lutym😘

reklama
No ja właśnie z tym się tak do końca nie zgadzam, bo dużo podchodzi do tematu jak do starych składów anty. Drugi fakt jest taki, że sporo chorób przy anty jest utajnionych, dużo chorób w trakcie brania się wycisza, a zaczynając młodo brać możemy nie wychwycić jeszcze tych objawów, więc nie szłabym jak lekarze, że tabletki to całe zło świata bo według mnie to dla nich najlepsza wersja. Powie, że wina tabletek i ma z głowy dociekanie, bo kobieta niech sobie pluje sama w twarz. No niestey stymulację to ingerencja, ale osoby bez anty też dostają🤷‍♀️
Trochę mnie pocieszyłaś. Dziękuję :)

U mnie tempka znowu do góry(37,11 / 36.94 / 37.07 i dziś 37.11) więc gdzieś tam w środku się cieszę ale to 7dpo więc pewnie od wzrostu proga. Zobaczymy jak będzie dalej czy nie będzie spadać. Czuje, że organizm walczy z jakąś chorobą i nie może się zdecydować czy zachoruje czy jednak nie. Mam katar i ból gardła z czego ten ból gardła dzisiaj jest gorszy niż wczoraj wiec chyba to wszystko pójdzie w tą gorszą stronę. A jak tam u was?
Super, to czekam na rozwój wydarzeń u Ciebie ✊✊🍀

Trzymam kciuki żeby sie udało😘 ja 5dc, czekam sobie spokojnie na owulacje ale nie robię w tym testów (będę sie starać nie robić bo z tylu głowy chce). Na początku lutego wyjazd na reset głowy, a styczeń chce wziąć na spokojnie. Nawet mniej mnie tutaj ostatnio bo musiałam sie bardziej praca zająć, odciążyć głowę bo koniec roku i początek nowego to była emocjonalna tragedia. Po cichu czekam już na wątek w lutym😘
Super, a gdzie się wybierasz jeśli mogę zapytać 😊.
I tak trzymam kciuki ✊✊💚

Super, a gdzie się wybierasz jeśli mogę zapytać 😊.
I tak trzymam kciuki ✊✊💚
A jedziemy gdzieś w okolice Poznania do jakiegoś hotelu z sauną i basenem na weekend:) szczerze powiedziawszy to niewiele wiem bo mąż po prostu wysłał mi w któryś dzień ze zrobił rezerwacje❤️ streszczam się teraz z praca żeby się wyrobić z wszystkim do tego weekendu ale na własnej dg pracując w domu to czas się rozciąga jak guma😂

Trochę mnie pocieszyłaś. Dziękuję :)
Taka prawda. Mam sporo osób, które na wyciszenie chorób brało właśnie anty i przy nich nie miało jakiś objawów. Dwa, że są dalej gin. Którzy twierdzą, że po anty grozi ciąża mnoga, owszem przy starym składzie było większe ryzyko itd. Nie jest to zdrowe, ale s drugiej strony ile kobiet zachodzi po nich, ile kobiet przy próbach zajścia dostaje anty żeby za chwilę odstawić i pobudzić 🤷‍♀️. Nie jest Twoje wina i czasu się nie cofnie 💚, teraz trzeba walczyć o lepsze jutro. Będzie dobrze 🍀

A jedziemy gdzieś w okolice Poznania do jakiegoś hotelu z sauną i basenem na weekend:) szczerze powiedziawszy to niewiele wiem bo mąż po prostu wysłał mi w któryś dzień ze zrobił rezerwacje❤️ streszczam się teraz z praca żeby się wyrobić z wszystkim do tego weekendu ale na własnej dg pracując w domu to czas się rozciąga jak guma😂
Super 💚, odpoczniesz i naładujesz baterie 😁. No mi na etacie na zdalnym potrafiła nie raz się rozciągać, więc na dg wcale się nie dziwię 🙈

Zdrówka! A jak choroba dopada to łatwiej o zagnieżdżenie :)

reklama
Do góry