reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Okej, to moja teoria prysła z tą temp 😅, może faktycznie ma problem stwierdzić tak wczas owu 😅.. No ja czekam na teścik u Ciebie z niecierpliwością 😅.
a ja czekam z niecierpliwością na relacje z Twojego usg 🤞

U siebie staram się dawkować napięcie i skupiam się na progu na razie, idę w środę z ciekawości zobaczyć czy będzie spektakularny :D ale chyba już w środę rano też sobie sikne, 7dpo to tak bez stresu jeszcze, ale a nuż do tego proga będzie trzeba betę zrobić 🙈

Jakos bo jakos narobiłam 🤷‍♀️
Co do lekarzy to zanim ktoś mi zdiagnozował endometriozę byłam u 6 różnych ginekologów oczywiście wszyscy prywatnie 🤦‍♀️
mimo moich problemów jeszcze mamy się starać przez kilka miesięcy i porobić badania.
Myśle ze jestem skłonna próbować inseminacji bądź invitro bo mnie już to meczy. Czekam do kwietnia do wizyty i wtedy podejmę decyzje czy zabieg laparo czy invitro. Tak teraz myśle to nie wiem czy stać Nas będzie na mój zabieg widełki to jakos 10-60 tys zależy co tam w środku ciekawego znajda

Myśle ze nowe wierszyki i rymowanki musza sie znaleźć na następnych wątkach kreskowych. Są zajebiste 🥰🥰❤️

Co do wykresów i mierzenia temp za wiele wam nie pomoge bo nie ogarniam tego 🤷‍♀️

I jeszcze co do wieku . Mnie to tak irytuje jak ktoś mi mówi ze jestem młoda i mam czas. Tak sama jak ta koleżanka mi napisała co teraz w ciąże zaszła : jesteś młoda masz jeszcze czas, nosz ***** 🤦‍♀️ ludzie wgl nie myślą co mówią bądź piszą

A tak wgl to dawac jakieś pozytywne testy bo słabo ten styczeń wyglada

U siebie staram się dawkować napięcie i skupiam się na progu na razie, idę w środę z ciekawości zobaczyć czy będzie spektakularny :D ale chyba już w środę rano też sobie sikne, 7dpo to tak bez stresu jeszcze, ale a nuż do tego proga będzie trzeba betę zrobić 🙈
Jestem ciekawa Twojego proga mega. No ja w sumie proga też planuje zrobić mimo wszytsko, nie ważne co usg pokaże 😁, u mnie dzień później bo w czwartek 😁. Ja zapisałam się 26.01 na test, więc zobaczę czy zdarzę siknąć😅😁

Jakos bo jakos narobiłam 🤷‍♀️
Co do lekarzy to zanim ktoś mi zdiagnozował endometriozę byłam u 6 różnych ginekologów oczywiście wszyscy prywatnie 🤦‍♀️
mimo moich problemów jeszcze mamy się starać przez kilka miesięcy i porobić badania.
Myśle ze jestem skłonna próbować inseminacji bądź invitro bo mnie już to meczy. Czekam do kwietnia do wizyty i wtedy podejmę decyzje czy zabieg laparo czy invitro. Tak teraz myśle to nie wiem czy stać Nas będzie na mój zabieg widełki to jakos 10-60 tys zależy co tam w środku ciekawego znajda

Myśle ze nowe wierszyki i rymowanki musza sie znaleźć na następnych wątkach kreskowych. Są zajebiste 🥰🥰❤️

Co do wykresów i mierzenia temp za wiele wam nie pomoge bo nie ogarniam tego 🤷‍♀️

I jeszcze co do wieku . Mnie to tak irytuje jak ktoś mi mówi ze jestem młoda i mam czas. Tak sama jak ta koleżanka mi napisała co teraz w ciąże zaszła : jesteś młoda masz jeszcze czas, nosz ***** 🤦‍♀️ ludzie wgl nie myślą co mówią bądź piszą

A tak wgl to dawac jakieś pozytywne testy bo słabo ten styczeń wyglada
Niech Ci lekarz dobrze ogarnie endometrioze. Moja znajoma z endo miała 2 jajniki cięte i zabieg robiony na nfz, teraz przy staraniach w 1 cyklu zaszła, a każdy lekarz jej mówił, że w jej przypadku mało prawdopodobne, że raczej in vitro tylko w grę wchodzi. Mam nadzieję, że jak dobrze się Tobą zajmą i u Ciebie pójdzie dobrze 💚✊🍀

W środę mam wgl wizytę, zmieniłam ginekologa, oponie ma dobre ale to niestety nie ten do którego chciałam się dostać bo do niego są wstrzymane wizyty nowych pacjentek. Trochę się stresuje😱

Ty już po owu, a mi się tak cykl rozjebał, że dopiero owu prawdopodobnie dziś nadchodzi 🤣

reklama
Do góry