Calineczka92
Fanka BB :)
Miłego czekania .Dwie godziny siedzenia w lab czas start
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego czekania .Dwie godziny siedzenia w lab czas start
a ja czekam z niecierpliwością na relacje z Twojego usgOkej, to moja teoria prysła z tą temp , może faktycznie ma problem stwierdzić tak wczas owu .. No ja czekam na teścik u Ciebie z niecierpliwością .
nadrobię forum przynajmniejMiłego czekania .
Jestem ciekawa Twojego proga mega. No ja w sumie proga też planuje zrobić mimo wszytsko, nie ważne co usg pokaże , u mnie dzień później bo w czwartek . Ja zapisałam się 26.01 na test, więc zobaczę czy zdarzę siknąća ja czekam z niecierpliwością na relacje z Twojego usg
U siebie staram się dawkować napięcie i skupiam się na progu na razie, idę w środę z ciekawości zobaczyć czy będzie spektakularny ale chyba już w środę rano też sobie sikne, 7dpo to tak bez stresu jeszcze, ale a nuż do tego proga będzie trzeba betę zrobić
Niech Ci lekarz dobrze ogarnie endometrioze. Moja znajoma z endo miała 2 jajniki cięte i zabieg robiony na nfz, teraz przy staraniach w 1 cyklu zaszła, a każdy lekarz jej mówił, że w jej przypadku mało prawdopodobne, że raczej in vitro tylko w grę wchodzi. Mam nadzieję, że jak dobrze się Tobą zajmą i u Ciebie pójdzie dobrzeJakos bo jakos narobiłam
Co do lekarzy to zanim ktoś mi zdiagnozował endometriozę byłam u 6 różnych ginekologów oczywiście wszyscy prywatnie
mimo moich problemów jeszcze mamy się starać przez kilka miesięcy i porobić badania.
Myśle ze jestem skłonna próbować inseminacji bądź invitro bo mnie już to meczy. Czekam do kwietnia do wizyty i wtedy podejmę decyzje czy zabieg laparo czy invitro. Tak teraz myśle to nie wiem czy stać Nas będzie na mój zabieg widełki to jakos 10-60 tys zależy co tam w środku ciekawego znajda
Myśle ze nowe wierszyki i rymowanki musza sie znaleźć na następnych wątkach kreskowych. Są zajebiste
Co do wykresów i mierzenia temp za wiele wam nie pomoge bo nie ogarniam tego
I jeszcze co do wieku . Mnie to tak irytuje jak ktoś mi mówi ze jestem młoda i mam czas. Tak sama jak ta koleżanka mi napisała co teraz w ciąże zaszła : jesteś młoda masz jeszcze czas, nosz ***** ludzie wgl nie myślą co mówią bądź piszą
A tak wgl to dawac jakieś pozytywne testy bo słabo ten styczeń wyglada
Ty już po owu, a mi się tak cykl rozjebał, że dopiero owu prawdopodobnie dziś nadchodzia ja czekam z niecierpliwością na relacje z Twojego usg
U siebie staram się dawkować napięcie i skupiam się na progu na razie, idę w środę z ciekawości zobaczyć czy będzie spektakularny ale chyba już w środę rano też sobie sikne, 7dpo to tak bez stresu jeszcze, ale a nuż do tego proga będzie trzeba betę zrobić
dopiero? Ty chyba zaczęłaś @ kilka dni przede mną? Który jesteś dc?Ty już po owu, a mi się tak cykl rozjebał, że dopiero owu prawdopodobnie dziś nadchodzi
czemu się stresujesz?W środę mam wgl wizytę, zmieniłam ginekologa, oponie ma dobre ale to niestety nie ten do którego chciałam się dostać bo do niego są wstrzymane wizyty nowych pacjentek. Trochę się stresuje