reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zdrówka! A jak choroba dopada to łatwiej o zagnieżdżenie :)

Dziękuje! Wiem właśnie ale ja już kilka razy byłam chora w czasie potencjalnego zagnieżdżenia i nic to nie dało. Ciekawi mnie tylko ten spadek 5dpo wtedy cały dzień mnie przeokrutnie bolał brzuch jak na okres, wczoraj tez trochę bolał ale dużo mniej. Człowiek jest głupi i szuka jakiś objawów, które mogą świadczyć o potencjalnym zagnieżdżeniu, i tak nie liczę na ten cykl ale co ma być to będzie.

reklama
Dziękuje! Wiem właśnie ale ja już kilka razy byłam chora w czasie potencjalnego zagnieżdżenia i nic to nie dało. Ciekawi mnie tylko ten spadek 5dpo wtedy cały dzień mnie przeokrutnie bolał brzuch jak na okres, wczoraj tez trochę bolał ale dużo mniej. Człowiek jest głupi i szuka jakiś objawów, które mogą świadczyć o potencjalnym zagnieżdżeniu, i tak nie liczę na ten cykl ale co ma być to będzie.
Hehe no ja miałam wczoraj plamienie implantacyjne przed implantacja😅😅😅

Bądź dobrej myśli. W każdej z ciąż jak się zagnieżdżało to kuł mnie brzuch. Trzymam kciuki mimo wszystko🤞

Ja zgłaszam brak plamienia jak na razie 😅, wczoraj był to bardzo krótki epizod🤷‍♀️😅, kompletnie nie wiem co się odjebało 😅. Dziś temp. pięknie do 37 poszła 😁, zobaczymy co usg powie 😅.

@Bolilol u Ciebie jak tam temp.,bo jestem ciekawa 😁
uff, całe szczęście, że ta krew to był taki krótki epizod i Ciebie!

U mnie dziś spadek, ale dalej jestem w wyższych temperaturach, flo dalej twierdzi swoje, a ja jestem już 5dpo

Załączniki

• 2a89a669-232a-4173-a704-639b9a1668b9.jpeg
    2a89a669-232a-4173-a704-639b9a1668b9.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 46
uff, całe szczęście, że ta krew to był taki krótki epizod i Ciebie!

U mnie dziś spadek, ale dalej jestem w wyższych temperaturach, flo dalej twierdzi swoje, a ja jestem już 5dpo
Uparta jest u Ciebie strasznie 😅🙈. Tak myślę, może ona się uparła na to po temp. Z zeszłych cykli zobacz z ciekawości przy jakiej temp. Miałaś poprzednie owu 🤔. Niby mówią zagnieżdżenie między 6 a 12. Ale może u Ciebie dziś faktycznie spadek implantacyjny🤔

Uparta jest u Ciebie strasznie 😅🙈. Tak myślę, może ona się uparła na to po temp. Z zeszłych cykli zobacz z ciekawości przy jakiej temp. Miałaś poprzednie owu 🤔. Niby mówią zagnieżdżenie między 6 a 12. Ale może u Ciebie dziś faktycznie spadek implantacyjny🤔
owu w zeszłym cyklu miałam też przy niższej. Mi się bardziej wydaje, że flo może nie przewidywać owu w 10dc po prostu.

Nie sądzę, żeby to był spadek implantacyjny, u mnie górki na wykresie to norma, jutro pewnie będzie niższa, pojutrze znów wyższa etc

owu w zeszłym cyklu miałam też przy niższej. Mi się bardziej wydaje, że flo może nie przewidywać owu w 10dc po prostu.

Nie sądzę, żeby to był spadek implantacyjny, u mnie górki na wykresie to norma, jutro pewnie będzie niższa, pojutrze znów wyższa etc
Okej, to moja teoria prysła z tą temp 😅, może faktycznie ma problem stwierdzić tak wczas owu 😅.. No ja czekam na teścik u Ciebie z niecierpliwością 😅.

reklama
Do góry