reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zdrówka! A jak choroba dopada to łatwiej o zagnieżdżenie :)

Dziękuje! Wiem właśnie ale ja już kilka razy byłam chora w czasie potencjalnego zagnieżdżenia i nic to nie dało. Ciekawi mnie tylko ten spadek 5dpo wtedy cały dzień mnie przeokrutnie bolał brzuch jak na okres, wczoraj tez trochę bolał ale dużo mniej. Człowiek jest głupi i szuka jakiś objawów, które mogą świadczyć o potencjalnym zagnieżdżeniu, i tak nie liczę na ten cykl ale co ma być to będzie.

reklama
Dziękuje! Wiem właśnie ale ja już kilka razy byłam chora w czasie potencjalnego zagnieżdżenia i nic to nie dało. Ciekawi mnie tylko ten spadek 5dpo wtedy cały dzień mnie przeokrutnie bolał brzuch jak na okres, wczoraj tez trochę bolał ale dużo mniej. Człowiek jest głupi i szuka jakiś objawów, które mogą świadczyć o potencjalnym zagnieżdżeniu, i tak nie liczę na ten cykl ale co ma być to będzie.
Hehe no ja miałam wczoraj plamienie implantacyjne przed implantacja😅😅😅

Bądź dobrej myśli. W każdej z ciąż jak się zagnieżdżało to kuł mnie brzuch. Trzymam kciuki mimo wszystko🤞

Ja zgłaszam brak plamienia jak na razie 😅, wczoraj był to bardzo krótki epizod🤷‍♀️😅, kompletnie nie wiem co się odjebało 😅. Dziś temp. pięknie do 37 poszła 😁, zobaczymy co usg powie 😅.

@Bolilol u Ciebie jak tam temp.,bo jestem ciekawa 😁
uff, całe szczęście, że ta krew to był taki krótki epizod i Ciebie!

U mnie dziś spadek, ale dalej jestem w wyższych temperaturach, flo dalej twierdzi swoje, a ja jestem już 5dpo

Załączniki

• 2a89a669-232a-4173-a704-639b9a1668b9.jpeg
    2a89a669-232a-4173-a704-639b9a1668b9.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 43
uff, całe szczęście, że ta krew to był taki krótki epizod i Ciebie!

U mnie dziś spadek, ale dalej jestem w wyższych temperaturach, flo dalej twierdzi swoje, a ja jestem już 5dpo
Uparta jest u Ciebie strasznie 😅🙈. Tak myślę, może ona się uparła na to po temp. Z zeszłych cykli zobacz z ciekawości przy jakiej temp. Miałaś poprzednie owu 🤔. Niby mówią zagnieżdżenie między 6 a 12. Ale może u Ciebie dziś faktycznie spadek implantacyjny🤔

Uparta jest u Ciebie strasznie 😅🙈. Tak myślę, może ona się uparła na to po temp. Z zeszłych cykli zobacz z ciekawości przy jakiej temp. Miałaś poprzednie owu 🤔. Niby mówią zagnieżdżenie między 6 a 12. Ale może u Ciebie dziś faktycznie spadek implantacyjny🤔
owu w zeszłym cyklu miałam też przy niższej. Mi się bardziej wydaje, że flo może nie przewidywać owu w 10dc po prostu.

Nie sądzę, żeby to był spadek implantacyjny, u mnie górki na wykresie to norma, jutro pewnie będzie niższa, pojutrze znów wyższa etc

owu w zeszłym cyklu miałam też przy niższej. Mi się bardziej wydaje, że flo może nie przewidywać owu w 10dc po prostu.

Nie sądzę, żeby to był spadek implantacyjny, u mnie górki na wykresie to norma, jutro pewnie będzie niższa, pojutrze znów wyższa etc
Okej, to moja teoria prysła z tą temp 😅, może faktycznie ma problem stwierdzić tak wczas owu 😅.. No ja czekam na teścik u Ciebie z niecierpliwością 😅.

reklama
Do góry