reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

mi też nie zawsze dobrze wyliczy, ja sama wiem 😂 Mam stałą fazę lutealną, a flo potrafi mi ją sam wydłużyć 😂
wniosek generalnie z tego taki, że nie można ufać premom i flo - są przydatne do notowania, określania mocy wybarwiania testów czy do robienia wykresu, ale wszystko to trzeba analizować samemu i wyciągać własne wnioski, bo apka może to za nas zrobić po prostu źle

reklama
wniosek generalnie z tego taki, że nie można ufać premom i flo - są przydatne do notowania, określania mocy wybarwiania testów czy do robienia wykresu, ale wszystko to trzeba analizować samemu i wyciągać własne wnioski, bo apka może to za nas zrobić po prostu źle

Nie można ufać. Według apki jestem 5 dpo, według moich obserwacji 6 dpo.

Hej, mam dziś jakiś gorszy dzień, siedzę i myślę. Czarne wizję przed oczami... Wyobrażam sobie najgorsze scenariusze, że przecież mam krew rh- (będzie na pewno konflikt serologiczny), że mój tata ma mutacje pai-1, więc pewnie ja też 'cos' oddziedziczylam. Dodatkowo wiem że mam nadzerke (robiłam płynna cytologię niedawno, wynik prawidłowy, kiedyś też miałam kolposkopię) ale nikt jej nie chciał leczyć, że niby nie ma powodu... Miliony potencjalnych problemów i przyczyn niepowodzeń...
Kochana ja też mam nadżerkę, nic się nie dzieje akurat jeśli chodzi o to 💚🍀

reklama
Do góry