Calineczka92
Fanka BB :)
Ja mam swoje, ale może Twoje będą szczęśliwsze to może ja poproszę hahahwysłać Ci pryszcza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam swoje, ale może Twoje będą szczęśliwsze to może ja poproszę hahahwysłać Ci pryszcza?
Dokładnie w tym dzień przed ładnie wybarwiony później już ładnie spadało , aczkolwiek u mnie to i tak coś jest pojebane, więc nie wiem czy warto analizowaćno tak, bo każdy może mieć inaczej, są też osoby, które robiąc testy owu tylko raz dziennie mogą nie wyłapać wyrzutu, bo jest krótki i muszą się wpasować w „okienko”
fajnie się musi żyć takim ludziom, zero wrażliwości, zero przejmowania się innymiKuuuwa laski trzymajcie mnie bo zaraz czymś pier*dolne. Moja koleżanka w ciąży (wie o moich staraniach, stratach) wysyła mi zdjęcia brzucha jak leży i wieczorem jak stoi i czy przypadkiem nie ma za dużego brzucha? Ja jej na to, że czym się przejmuje przecież jest w ciąży. A ona... A może jest za mały rano? No kuuuwa opisałam, że jej się nudzi na chorobowym
Nie widze sensu w robieniu bety jak testy sa negatywneNie wolisz zrobić jutro bety, żeby mieć pewność?
Trzymam kciuki za pozytyw, bo w przeciwnym razie mój pryszczowy światopogląd runie!
to jest jedna z tych osób, które zaszły w 1 cyklu starań i stwierdziła, że akurat wtedy odpuściła i nie chciała mieć dziecka i ja muszę odpuścić ręce opadająfajnie się musi żyć takim ludziom, zero wrażliwości, zero przejmowania się innymi
Ja odpuściłam w tym cyklu, ba nawet seksu nie było.to jest jedna z tych osób, które zaszły w 1 cyklu starań i stwierdziła, że akurat wtedy odpuściła i nie chciała mieć dziecka i ja muszę odpuścić ręce opadają
No opadają, dramat. Bosze niech się tacy ludzie nie posrają z tymi swoimi złotymi gadkamito jest jedna z tych osób, które zaszły w 1 cyklu starań i stwierdziła, że akurat wtedy odpuściła i nie chciała mieć dziecka i ja muszę odpuścić ręce opadają
wyniki są dobreCo o nich myślicie?
Mnie trochę martwi mała liczba plemników o prawidłowej budowie....Plus to, że przy żywotności nie ma wartości procentowych, tylko "+".