reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
tak, zgadza się, flo tam pokazuje dzień miesiąca, więc było 11.01, czyli 10dc, dzień po usg. To był dzień, w którym wysikalam pierwszego pozytywnego owulaka

Może ten Twój biust to już cionsz 😂 jeszcze tylko jakiś pryszcz na brodzie i musowanie macicy i nie musisz robić testu 😂
Aaa okej to się zgadza 😅, fakt flo pokazuje dzień miesiącs 😅😅. Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane😅.
Pff mam nawet 3😅 jakoś mnie obsypało, to co trojaczki będą 😅😅😅.
Jeszcze na musowanie w macicy muszę czekać 😅😅

Aaa okej to się zgadza 😅, fakt flo pokazuje dzień miesiącs 😅😅. Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane😅.
Pff mam nawet 3😅 jakoś mnie obsypało, to co trojaczki będą 😅😅😅.
Jeszcze na musowanie w macicy muszę czekać 😅😅
uuuu trojaczki, ciężki kawałek chleba :D

Ja mam dwa pryszcze na brodzie i były dwa pęcherzyki dominujące 🤔 czy to może coś znaczyć? 😂

Trochę mi nie na rękę takie wczesne owulacje, nic dziwnego, że endo nie nadąża 🤷‍♀️ w dodatku by wychodziło na to, że jednak zawsze muszę mierzyć temperaturę w @, a w zeszłym miesiącu owu mogła być 2 albo i 3 dni wcześniej niż zakładałam, więc nic dziwnego, że nie pykło, bo nie było seksu wtedy 🙈 więc w sumie z 5 moich cykli w 4 nie było endo do zagnieżdżenia, a w tym jedynym, gdy było, nie było seksu przed owu 🙈

Byle do 16:20, może zadziała się magia i mam te wymarzone 6mm 🧙‍♀️

U mnie dziś tez jakaś wyższa temperatura (tak mierze w tym cyklu 🙈), ale lekko gardło mnie boli i sadze, ze to jest powód, bo u mnie owu w 12dc to niemożliwe, bo cykl by trwał 24dni, to się jeszcze nie wydarzyło nigdy

reklama

Załączniki

• 39500AC4-135A-45E6-9860-B88C9ED8CF75.png
    39500AC4-135A-45E6-9860-B88C9ED8CF75.png
    112,4 KB · Wyświetleń: 49
Do góry