Bolilol
Fanka BB :)
a miałaś jakoś owu potwierdzona? Który dpo jesteś?Dziewczyny… czy jest sens robic betę?
Test negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a miałaś jakoś owu potwierdzona? Który dpo jesteś?Dziewczyny… czy jest sens robic betę?
Test negatywny
Aaa okej to się zgadza , fakt flo pokazuje dzień miesiącs . Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane.tak, zgadza się, flo tam pokazuje dzień miesiąca, więc było 11.01, czyli 10dc, dzień po usg. To był dzień, w którym wysikalam pierwszego pozytywnego owulaka
Może ten Twój biust to już cionsz jeszcze tylko jakiś pryszcz na brodzie i musowanie macicy i nie musisz robić testu
Już wpisałam
dzisiaj jest 31dc . Owu test robiłam 30.12 i były dwie mocne krechy. Jedynie mogę tak potwierdzić wiec prawie 14dni po..a miałaś jakoś owu potwierdzona? Który dpo jesteś?
Jeśli 14dpo to do max. 2 dni powinien być okres. Ja bym czekaładzisiaj jest 31dc . Owu test robiłam 30.12 i były dwie mocne krechy. Jedynie mogę tak potwierdzić wiec prawie 14dni po..
uuuu trojaczki, ciężki kawałek chlebaAaa okej to się zgadza , fakt flo pokazuje dzień miesiącs . Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane.
Pff mam nawet 3 jakoś mnie obsypało, to co trojaczki będą .
Jeszcze na musowanie w macicy muszę czekać
poka wykres!U mnie dziś tez jakaś wyższa temperatura (tak mierze w tym cyklu ), ale lekko gardło mnie boli i sadze, ze to jest powód, bo u mnie owu w 12dc to niemożliwe, bo cykl by trwał 24dni, to się jeszcze nie wydarzyło nigdy
Nima jeszcze czego bo ja nie zaczynam od razu po okresie majac owu w 20dc za leniwa jestempoka wykres!