reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
tak, zgadza się, flo tam pokazuje dzień miesiąca, więc było 11.01, czyli 10dc, dzień po usg. To był dzień, w którym wysikalam pierwszego pozytywnego owulaka

Może ten Twój biust to już cionsz 😂 jeszcze tylko jakiś pryszcz na brodzie i musowanie macicy i nie musisz robić testu 😂
Aaa okej to się zgadza 😅, fakt flo pokazuje dzień miesiącs 😅😅. Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane😅.
Pff mam nawet 3😅 jakoś mnie obsypało, to co trojaczki będą 😅😅😅.
Jeszcze na musowanie w macicy muszę czekać 😅😅

Aaa okej to się zgadza 😅, fakt flo pokazuje dzień miesiącs 😅😅. Ja tak w zeszłym miałam mce że wy sikalam owulaka i ten sam dzień spadek temp., w tym mce dzień wcześniej wysikane😅.
Pff mam nawet 3😅 jakoś mnie obsypało, to co trojaczki będą 😅😅😅.
Jeszcze na musowanie w macicy muszę czekać 😅😅
uuuu trojaczki, ciężki kawałek chleba :D

Ja mam dwa pryszcze na brodzie i były dwa pęcherzyki dominujące 🤔 czy to może coś znaczyć? 😂

Trochę mi nie na rękę takie wczesne owulacje, nic dziwnego, że endo nie nadąża 🤷‍♀️ w dodatku by wychodziło na to, że jednak zawsze muszę mierzyć temperaturę w @, a w zeszłym miesiącu owu mogła być 2 albo i 3 dni wcześniej niż zakładałam, więc nic dziwnego, że nie pykło, bo nie było seksu wtedy 🙈 więc w sumie z 5 moich cykli w 4 nie było endo do zagnieżdżenia, a w tym jedynym, gdy było, nie było seksu przed owu 🙈

Byle do 16:20, może zadziała się magia i mam te wymarzone 6mm 🧙‍♀️

U mnie dziś tez jakaś wyższa temperatura (tak mierze w tym cyklu 🙈), ale lekko gardło mnie boli i sadze, ze to jest powód, bo u mnie owu w 12dc to niemożliwe, bo cykl by trwał 24dni, to się jeszcze nie wydarzyło nigdy

reklama

Załączniki

• 39500AC4-135A-45E6-9860-B88C9ED8CF75.png
    39500AC4-135A-45E6-9860-B88C9ED8CF75.png
    112,4 KB · Wyświetleń: 53
Do góry