reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
a no faktycznie jeszcze nie ma co, ale widzę, że w razie czego jesteś zabezpieczona, serduszek dużo 😅 zostaje życzyć zdrówka! Oby to nie było jakieś choróbsko
Mam nadzieje, wzięłam już rutinoscorbin i esberitox i mam nadzieje, ze to tylko takie ostrzeżenie ;) i sobie pójdzie precz
a tak teraz pewnie serduszka już codziennie do jakiegoś 25dc 😂😂

uuuu trojaczki, ciężki kawałek chleba :D

Ja mam dwa pryszcze na brodzie i były dwa pęcherzyki dominujące 🤔 czy to może coś znaczyć? 😂

Trochę mi nie na rękę takie wczesne owulacje, nic dziwnego, że endo nie nadąża 🤷‍♀️ w dodatku by wychodziło na to, że jednak zawsze muszę mierzyć temperaturę w @, a w zeszłym miesiącu owu mogła być 2 albo i 3 dni wcześniej niż zakładałam, więc nic dziwnego, że nie pykło, bo nie było seksu wtedy 🙈 więc w sumie z 5 moich cykli w 4 nie było endo do zagnieżdżenia, a w tym jedynym, gdy było, nie było seksu przed owu 🙈

Byle do 16:20, może zadziała się magia i mam te wymarzone 6mm 🧙‍♀️
Daj znać w takim razie jak będzie. U mnie widzisz udało się szybko, jadłam morele, orzechy brazylijskie, słoneczki, pestki dyni 😅😅 czy to pomogło to nie wiem, ale być może 😅 a wit. E

reklama
Do góry