Wika.00
Fanka BB :)
Serio, ale jak to tak
Kiedyś robiłam a teraz jakoś mnie to już denerwuje, mierze głównie do 3/4 dni po owu żeby zobaczyć czy jest skok a potem odpuszczam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio, ale jak to tak
to ja tak do kilka dni po owu będę mierzyć, żeby tylko potwierdzić kiedy była, bo ja mam spadek, albo dzień przed okresem, albo w dniu okresu, więc nic mi to nie daje Ale do potwierdzenia owu jak najbardziej. Tęskni mi się za mierzeniemKiedyś robiłam a teraz jakoś mnie to już denerwuje, mierze głównie do 3/4 dni po owu żeby zobaczyć czy jest skok a potem odpuszczam
to ja tak do kilka dni po owu będę mierzyć, żeby tylko potwierdzić kiedy była, bo ja mam spadek, albo dzień przed okresem, albo w dniu okresu, więc nic mi to nie daje Ale do potwierdzenia owu jak najbardziej. Tęskni mi się za mierzeniem
a czemu jesteś przekonana, że nie masz owulacji?Ja to nie wiem co musi się stać żebym zaczęła mierzyć, chyba za wygodna jestem plus i tak jestem przekonana, że u mnie owu nie ma, więc nie widzę sensu .
Może byś się zdziwiłaJa to nie wiem co musi się stać żebym zaczęła mierzyć, chyba za wygodna jestem plus i tak jestem przekonana, że u mnie owu nie ma, więc nie widzę sensu .
Dlatego ja im nie ufam do końcaWysikalam najmocniejszego owulaka w tym cyklu jadę z tym dalej, zostały mi 4 owulaki i nie zawaham się ich użyć. Owulaki w tym cyklu robią mnie w piękne bambuko, gdyby nie temperatura i usg, mogłabym być w niezłej dupie
trochę się jeszcze wstrzymuje z przeklinaniem ich do dzisiejszego usg, które potwierdzi, że owu była i jutrzejszej temperatury, która wskaże kiedy dokładnie, ale no jest mocno prawdopodobne, że już jestem 2dpo.Dlatego ja im nie ufam do końca