Brownie1992
Moderator
Czy jak się spuszczę to będzie cionz?czy Wasza utrzymuje się na wodzie, czy tonie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jak się spuszczę to będzie cionz?czy Wasza utrzymuje się na wodzie, czy tonie?
Tak i nasze wyniki wrzucają i omawiają jak my tu ich. I jest jakiś ekspert od śluzu"Cześć Mariusz, moja sperma wygląda jak majonez. Też tak masz? Janusz, ale jak kielecki czy jak ten z Winiar? Czesław mówił, że jak długo bił jajka i mało sikał to mu wyszła taka żółtawa."
jak mamy zrobić dziecko, jak stara mi nie daje?Czy jak się spuszczę to będzie cionz?
Spoko mój jak dostał wyniki spermy i się spytałam o hasło to krzyczał z innego pokoju: a co chcesz wrzucić dziewczynom na forum?Tak i nasze wyniki wrzucają i omawiają jak my tu ich. I jest jakiś ekspert od śluzu
Hej chłopaki ta moja laska mnie wykończy. Ja już nie mam czym strzelać. Jajka puste a ona mi mówi codziennie że ma owulancjeczy Wasza utrzymuje się na wodzie, czy tonie?
A później pytał, co napisalyscieSpoko mój jak dostał wyniki spermy i się spytałam o hasło to krzyczał z innego pokoju: a co chcesz wrzucić dziewczynom na forum?
Ja: tak, a co?
On: nic, tak myślałem
Zmienić starąjak mamy zrobić dziecko, jak stara mi nie daje?
Na pewno ten co rozciągał między palcamiTak i nasze wyniki wrzucają i omawiają jak my tu ich. I jest jakiś ekspert od śluzu
Weź umyj jajka bo zajeżdża kakaoHej chłopaki ta moja laska mnie wykończy. Ja już nie mam czym strzelać. Jajka puste a ona mi mówi codziennie że ma owulancje
ODPUŚCIĆ. Ewentualnie położyć się na podłodze i czekać, aż niefortunnie upadnie i się nabije na trzonjak mamy zrobić dziecko, jak stara mi nie daje?