reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
usg to za wysoki poziom wtajemniczenia, widzę plamy 😅

Ale może faktycznie jakoś w nocy pękł pęcherzyk :) jutro temperatura prawdę Ci powie. Będziesz jeszcze szła na usg, czy koniec na ten cykl?
Chyba koniec 😅, chyba, że mnie poniesie jeszcze gdzieś 🙈. W sumie w pon przydałoby się iść, ale jeśli było dziś to może coś widzieć i nie 🤷‍♀️

ja jak kiedyś chodziłam do innej dr to tez kazała mi ciagle wkładać piąstki i dupe do gory 😂
No a ja pierwszy raz od 8mce 😅😅.
ja jak kiedyś chodziłam do innej dr to tez kazała mi ciagle wkładać piąstki i dupe do gory 😂
No to ja inaczej 😅
Hmmm . Ja u tej gin co byłam do tej pory za każdym razem mówiła mi żeby dać piąstki pod tyłek .
Skontroluj sobie za jakiś czas co tam z tym jajnikiem
Będę mieć na uwadze przed 8mce i po kilka usg w miesiącu słyszę pierwszy raz, a pierwszy raz piąstki podkładałam, więc bardziej z tym skojarzyłam 😅
Mi lekarz też karze tak robić a dlaczego nie wiem może więcej widzi 😁🤷‍♀️
Możliwe, a masz przodozgiecie czy tylozgiecie?

No widać jakby na owu, więc czekam co się rozwinie 😍. U mnie właśnie jakoś dziwnie, chociaż nie wiem czy nie wstanęłam na siku😅, ale będzie co hedsi3🤷‍♀️
nasikalam na owulaka, ale jeszcze liczę, że z porannego moczu, bo nic nie piłam dzisiaj i jest pozytywny i o całe 0,08 silniejszy niż wczoraj. Więc jakoś nie przywiązuje do niego dużej wagi, chociaż i tak mi premom do niego przypisze pik i wyznaczy owu na jutro.

Skomplikowane to wszystko 🤦‍♀️ no nic, jutro się dowiem po temperaturze i na usg co z tą owu

Ja podziwiam nauczycieli, szczerze. Sama jestem z zawodu n-cielem, w zawodzie popracowałam niecały rok i uciekłam stamtąd aż się za mną kurzyło, zmieniłam pracę na 4x lepiej płatną z 15x mniejszą odpowiedzialnością i przede wzmszystkim od-do, bez pracy po pracy. Nigdy w życiu nie chciałabym wrócić do zawodu. Przez chwilę miałam poczucie misji ale szybko mi przeszło 😂
Suuuper ;-)
Ja poczucia misji nigdy nie miałam, bo pewnie zderzenie z rzeczywistością byłoby bolesne ;-)
Bardzo bym chciała zmienić pracę i wiem, że powinnam - tylko jeszcze muszę mieć na co... W PL pewnie byłoby łatwiej, no ale małżonek ze mną nie pojedzie...

reklama
Ja zaliczyłam dziś skok temperatury, ale nie wiem czy to taki skok na pik lh i owu będzie jutro, czy to już ten taki po owu. Wczoraj i przedwczoraj mnie napierdzielal prawy jajnik, dzisiaj lewy 🤷‍♀️ nie wiem z którego powinna być owu, na obu są odpowiednie pęcherzyki 🤷‍♀️ ale to chyba nie możliwe, żeby pękały pęcherzyki z obu jajników, każdy jajnik w innym terminie? 😅
możliw możliw. Ja tak miałam. Pękł najpierw w prawym a później w lewym

Do góry