reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Tak, z 9 na 10 nie mierzyłam bo spałam z 1h tylko, więc nie było sensu, w sumie owulaka zrobiłam jednak, ale późnym wieczorem jakoś i był słaby jakoś tak, bo zerkałam potem.
Takie usg dostałam, coś mi na ekranie tłumaczył, że na lewym lekko zapadnięty jest pęcherzyk i tyle wiem 🤷‍♀️😅.
usg to za wysoki poziom wtajemniczenia, widzę plamy 😅

Ale może faktycznie jakoś w nocy pękł pęcherzyk :) jutro temperatura prawdę Ci powie. Będziesz jeszcze szła na usg, czy koniec na ten cykl?

W sensie ostatnio widziała, a teraz on mówi, że się jakoś schował i jak dociskał ręka to lepiej widział go, więc pierwszy raz się z tym spotkałam, ale pierwszy raz też kazał mi ktoś pod tyłek sobie piąstki podkładać więc może przez to😅
ja jak kiedyś chodziłam do innej dr to tez kazała mi ciagle wkładać piąstki i upe do gory 😂

Ostatnia edycja:
W sensie ostatnio widziała, a teraz on mówi, że się jakoś schował i jak dociskał ręka to lepiej widział go, więc pierwszy raz się z tym spotkałam, ale pierwszy raz też kazał mi ktoś pod tyłek sobie piąstki podkładać więc może przez to😅
Hmmm . Ja u tej gin co byłam do tej pory za każdym razem mówiła mi żeby dać piąstki pod tyłek .
Skontroluj sobie za jakiś czas co tam z tym jajnikiem

Boże, właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem nauczycielką z piętnastoletnim stażem... 🥸🤯
A męża mam nie nauczyciela, ale urzędnika... i tak sobie przędziemy ;-)
Jeśli dziecka nie będzie, to egzotycznie sobie popodróżujemy na przykład... do mamy i z powrotem 😁
Ja podziwiam nauczycieli, szczerze. Sama jestem z zawodu n-cielem, w zawodzie popracowałam niecały rok i uciekłam stamtąd aż się za mną kurzyło, zmieniłam pracę na 4x lepiej płatną z 15x mniejszą odpowiedzialnością i przede wzmszystkim od-do, bez pracy po pracy. Nigdy w życiu nie chciałabym wrócić do zawodu. Przez chwilę miałam poczucie misji ale szybko mi przeszło 😂

Ja tez tak mam ;) jeden jajnik chowa się gdzieś z tylu więc ginka prosi o podłożenie piąstek pod pupę (unieść biodra do góry) bo dopiero wtedy widzi wszystko jak należy :)

reklama
Do góry