wiktoria708
Fanka BB :)
Melduję
Flo i OvuFriend idealne się zgrały
Flo i OvuFriend idealne się zgrały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nieeee, ale w jakim odstępie czasowym?możliw możliw. Ja tak miałam. Pękł najpierw w prawym a później w lewym
Szczerze to nie wiem będę teraz na wizycie to zapytam jakoś nigdy nie pytałam o to a może i lekarz mówił a ja zestresowana i nie słyszałamNo a ja pierwszy raz od 8mce .
No to ja inaczej
Będę mieć na uwadze przed 8mce i po kilka usg w miesiącu słyszę pierwszy raz, a pierwszy raz piąstki podkładałam, więc bardziej z tym skojarzyłam
Możliwe, a masz przodozgiecie czy tylozgiecie?
Ja surowe uwielbiam i właśnie czytałam, że na płodność jest bardzo dobre.a no nie wiem. A w niejednym przepisie mam kakao. Nie wskazane ale nie zabronione
Ja wczoraj zrobiłam wrzuciłam w apke pokazało 12.5 zobaczymy jak dziś wyjdzienasikalam na owulaka, ale jeszcze liczę, że z porannego moczu, bo nic nie piłam dzisiaj i jest pozytywny i o całe 0,08 silniejszy niż wczoraj. Więc jakoś nie przywiązuje do niego dużej wagi, chociaż i tak mi premom do niego przypisze pik i wyznaczy owu na jutro.
Skomplikowane to wszystko no nic, jutro się dowiem po temperaturze i na usg co z tą owu
a nie dostajesz opisu do łapki? Dobrze jest prosić o opis i zdjęcia "na wynos", na wypadek jakby się szło do innego lekarza.Szczerze to nie wiem będę teraz na wizycie to zapytam jakoś nigdy nie pytałam o to a może i lekarz mówił a ja zestresowana i nie słyszałam
No u mnie wczoraj było o 18 1.79 o 21 już 1.70,więc spadało.nasikalam na owulaka, ale jeszcze liczę, że z porannego moczu, bo nic nie piłam dzisiaj i jest pozytywny i o całe 0,08 silniejszy niż wczoraj. Więc jakoś nie przywiązuje do niego dużej wagi, chociaż i tak mi premom do niego przypisze pik i wyznaczy owu na jutro.
Skomplikowane to wszystko no nic, jutro się dowiem po temperaturze i na usg co z tą owu
kilka godzino nieeee, ale w jakim odstępie czasowym?
No ja mam przodozgiecie na pewno. No on od razu o to prosił. W ogóle strasznie mnie bolało, jak próbował lewego jajnika zbadać, czy któraś też czasmi boli jak krąży ta sonda i się doszukuje bo to mnie bardziej niepokoiSzczerze to nie wiem będę teraz na wizycie to zapytam jakoś nigdy nie pytałam o to a może i lekarz mówił a ja zestresowana i nie słyszałam