reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No a ja pierwszy raz od 8mce 😅😅.

No to ja inaczej 😅

Będę mieć na uwadze przed 8mce i po kilka usg w miesiącu słyszę pierwszy raz, a pierwszy raz piąstki podkładałam, więc bardziej z tym skojarzyłam 😅

Możliwe, a masz przodozgiecie czy tylozgiecie?
Szczerze to nie wiem 🙈 będę teraz na wizycie to zapytam jakoś nigdy nie pytałam o to 😱 a może i lekarz mówił a ja zestresowana i nie słyszałam 🤦‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20230112_095019_Chrome.jpg
    Screenshot_20230112_095019_Chrome.jpg
    117,3 KB · Wyświetleń: 42
A jak to jest w końcu z tą temperatura bo ja chyba jednak trochę nie ogarniam. Tzn jeśli miałam pik na owulaku rano i wyższa temperature a następnego dnia już spadek temperatury tzn że owulacja była w dniu piku czy właśnie tego następnego dnia gdy temperatura spadła? 🤔

nasikalam na owulaka, ale jeszcze liczę, że z porannego moczu, bo nic nie piłam dzisiaj i jest pozytywny i o całe 0,08 silniejszy niż wczoraj. Więc jakoś nie przywiązuje do niego dużej wagi, chociaż i tak mi premom do niego przypisze pik i wyznaczy owu na jutro.

Skomplikowane to wszystko 🤦‍♀️ no nic, jutro się dowiem po temperaturze i na usg co z tą owu
Ja wczoraj zrobiłam wrzuciłam w apke pokazało 12.5 zobaczymy jak dziś wyjdzie

Szczerze to nie wiem 🙈 będę teraz na wizycie to zapytam jakoś nigdy nie pytałam o to 😱 a może i lekarz mówił a ja zestresowana i nie słyszałam 🤦‍♀️
a nie dostajesz opisu do łapki? Dobrze jest prosić o opis i zdjęcia "na wynos", na wypadek jakby się szło do innego lekarza.

Ja mam przodozgiecie i czasami mnie proszą o piąstki, czasami nie.

nasikalam na owulaka, ale jeszcze liczę, że z porannego moczu, bo nic nie piłam dzisiaj i jest pozytywny i o całe 0,08 silniejszy niż wczoraj. Więc jakoś nie przywiązuje do niego dużej wagi, chociaż i tak mi premom do niego przypisze pik i wyznaczy owu na jutro.

Skomplikowane to wszystko 🤦‍♀️ no nic, jutro się dowiem po temperaturze i na usg co z tą owu
No u mnie wczoraj było o 18 1.79 o 21 już 1.70,więc spadało.

reklama
No ja mam przodozgiecie na pewno. No on od razu o to prosił. W ogóle strasznie mnie bolało, jak próbował lewego jajnika zbadać, czy któraś też czasmi boli jak krąży ta sonda i się doszukuje 🤔 bo to mnie bardziej niepokoi 😪

Do góry