reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Brałam i nie przypominam sobie, żebym czuła się zle, ale są dziewczyny które na progesteron reagują bardzo źle, złe samopoczucie, niepokój, stany lękowe, myśli samobójcze. I to nie są jakieś odosobnione sytuacje. Bierz go na noc a jeśli zacznie niepokoić Ciebie lub kogoś z Twojego otoczenia Twoje zachowanie to odstaw i skonsultuj się koniecznie z lekarzem w tej sprawie.

Ogólnie ja na progu czułam się tragicznie. Mam swój prog wysoki i kiedy brałam do tego tabsy po inseminacji myślałam że umrę. Było mi cały czas niedobrze, cycki bolały mnie tak że nawet nie mogłam się ruszać, cały czas spałam.

Ogólnie ja na progu czułam się tragicznie. Mam swój prog wysoki i kiedy brałam do tego tabsy po inseminacji myślałam że umrę. Było mi cały czas niedobrze, cycki bolały mnie tak że nawet nie mogłam się ruszać, cały czas spałam.
No takie są objawy wczesnej ciąży które właśnie wywołuje rosnący progesteron ;)

Ja zaliczyłam dziś skok temperatury, ale nie wiem czy to taki skok na pik lh i owu będzie jutro, czy to już ten taki po owu. Wczoraj i przedwczoraj mnie napierdzielal prawy jajnik, dzisiaj lewy 🤷‍♀️ nie wiem z którego powinna być owu, na obu są odpowiednie pęcherzyki 🤷‍♀️ ale to chyba nie możliwe, żeby pękały pęcherzyki z obu jajników, każdy jajnik w innym terminie? 😅

Ja zaliczyłam dziś skok temperatury, ale nie wiem czy to taki skok na pik lh i owu będzie jutro, czy to już ten taki po owu. Wczoraj i przedwczoraj mnie napierdzielal prawy jajnik, dzisiaj lewy 🤷‍♀️ nie wiem z którego powinna być owu, na obu są odpowiednie pęcherzyki 🤷‍♀️ ale to chyba nie możliwe, żeby pękały pęcherzyki z obu jajników, każdy jajnik w innym terminie? 😅

Z tego co wiem to pecherzyki mogą pękać w odstępie kilku godzin.

Pokaż wykres temp 😁

reklama
Do góry