reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja polecam napoje owsiane i migdałowe, lepsza opcja niż sojowe, fortyfikowane w witaminy, bez cukru :).
A z jogurtów z nerkowców, są w lidlu. Chociaż ja akurat smakowo wolę skyry zdecydowanie, ale czasem dla odmiany kupuję te.
Boże Wy gadacie o takich rzeczach, a dla mnie to wszystko jest okropne. Miesa nie jem, więc czesto ratuje sie tofu i co,tez zle? :D
Dziś chcialam byc zdrowa i zjadlam makaron z ciecierzycy. Odbekuje mi sie już ze 4 godziny. Fujka

Nie ma raczej opcji na pozytywny test ciążowy ;-). Czyli biorąc to dopochwowo mogę wrócić do moich fortyfikowanych napojów i witamin?:) A, i probiotyk dopochwowy chyba warto przy tym brać? Czy lepiej już jak skończę gentamycynę?
Do napojów i witamin tsk ;) probiotyk zacznij, ale odstęp 2h najlepiej od gentamycyny i utrzymuj przez 7dni po skończeniu

Boże Wy gadacie o takich rzeczach, a dla mnie to wszystko jest okropne. Miesa nie jem, więc czesto ratuje sie tofu i co,tez zle? :D
Dziś chcialam byc zdrowa i zjadlam makaron z ciecierzycy. Odbekuje mi sie już ze 4 godziny. Fujka
Ja nie jem mięsa od 16 rż., ale mnie taka dieta smakowo bardzo pasuje :). Za mięsem nie tęsknię wcale, za rybami czasami, może nawet sobie zjem niedługo, jestem coraz mniej restrykcyjna ostatnio.

Do napojów i witamin tsk ;) probiotyk zacznij, ale odstęp 2h najlepiej od gentamycyny i utrzymuj przez 7dni po skończeniu
Z tym probiotykiem dopochwowym będzie o tyle problem, że skoro gentamycnę włożę sobie na noc, to globulę z probiotykiem powinnam rano, a wtedy pewnie mi wypłynie...No, albo będę się budzić w nocy, ale to średnio wygodne....Chyba, że będę sobie wciskać po pracy i trochę poleżakuje, to mi się nawet podoba :D.

reklama
Do góry