reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja polecam napoje owsiane i migdałowe, lepsza opcja niż sojowe, fortyfikowane w witaminy, bez cukru :).
A z jogurtów z nerkowców, są w lidlu. Chociaż ja akurat smakowo wolę skyry zdecydowanie, ale czasem dla odmiany kupuję te.
Boże Wy gadacie o takich rzeczach, a dla mnie to wszystko jest okropne. Miesa nie jem, więc czesto ratuje sie tofu i co,tez zle? :D
Dziś chcialam byc zdrowa i zjadlam makaron z ciecierzycy. Odbekuje mi sie już ze 4 godziny. Fujka

Nie ma raczej opcji na pozytywny test ciążowy ;-). Czyli biorąc to dopochwowo mogę wrócić do moich fortyfikowanych napojów i witamin?:) A, i probiotyk dopochwowy chyba warto przy tym brać? Czy lepiej już jak skończę gentamycynę?
Do napojów i witamin tsk ;) probiotyk zacznij, ale odstęp 2h najlepiej od gentamycyny i utrzymuj przez 7dni po skończeniu

Boże Wy gadacie o takich rzeczach, a dla mnie to wszystko jest okropne. Miesa nie jem, więc czesto ratuje sie tofu i co,tez zle? :D
Dziś chcialam byc zdrowa i zjadlam makaron z ciecierzycy. Odbekuje mi sie już ze 4 godziny. Fujka
Ja nie jem mięsa od 16 rż., ale mnie taka dieta smakowo bardzo pasuje :). Za mięsem nie tęsknię wcale, za rybami czasami, może nawet sobie zjem niedługo, jestem coraz mniej restrykcyjna ostatnio.

Do napojów i witamin tsk ;) probiotyk zacznij, ale odstęp 2h najlepiej od gentamycyny i utrzymuj przez 7dni po skończeniu
Z tym probiotykiem dopochwowym będzie o tyle problem, że skoro gentamycnę włożę sobie na noc, to globulę z probiotykiem powinnam rano, a wtedy pewnie mi wypłynie...No, albo będę się budzić w nocy, ale to średnio wygodne....Chyba, że będę sobie wciskać po pracy i trochę poleżakuje, to mi się nawet podoba :D.

reklama
Do góry