reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja też mam to dużo w glowie. A jednocześnie nie uważam, ze jakoś mega sie skupia na tym cale moje życie. Robie wszystko to co każdy- pracuje, uprawiam sport, jeżdżę na wakacje, spotykam sie z ludźmi. Nie siedze i nie płacze w poduszke. A przynajmniej nie ciagle 🤡
Dokładnie. Ale co do tego odpuszczania, naprawdę nie wiem jak ludzie to robią i są o tym przekonani, że odpuścili. Bo starania fiksuja nasze myśli, nawet jak jestesmy psychicznie zmęczone tym tematem to i tak nie da się o tym nie myśleć 😬 ja uprawiając seks, nawet z największą podnietą, nie jestem w stanie nie pomyśleć o tym, że może tym razem się uda 😃

Dziewczyny, a macie czasem tak, że nie możecie na siebie patrzeć (wizualnie)? Ja mam. I zawsze ten stan przemijał, a teraz po prostu przestaje sobie z tym radzić 😶 nie rozumiem tego 😶
Tak. Ale wy tego nie znaju. To się nazywa starość. Jaaaaa w Waaaaaaszym wieeeeeku to się tylko zachwycałam przed lustrem, poooootem to jest gorzej 😂 :D🤣🤣

to akurat w moim małym rodzinnym mieście, więc wątpię, żeby ktokolwiek na Niego trafił 😂 To tak naprawdę tylko jeden z wielu - było tu tyle opowieści dziwnej treści co lekarze ginekolodzy gadają czy wróżą Ci niedomogę lutealną bez badań (albo co najlepsze z do rym progiem) i przepisują dupka jak cukierki, bo tak łatwiej, że idzie się złapać za głowę 😂 Na 8-miu ginów u których byłam tylko 3 było rzeczowych (w tym jeden który mnie prowadzi i drugi z jego polecenia w sprawie mojej niszy)
Np. U mnie 18dc dziś i peak, po temp. Też tak na razie wróży się to wszystko, że owulaka będzie jutro pojutrze, ale no stwierdził, że po clo nie pękają, więc od przyszłego dalej clo i luteinę od 14dc do 25dc 🤷‍♀️. Bo przecież w 16dc był tylko koło 15-16mm 🤷‍♀️😅

reklama
Do góry