Madame JS
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję za uwagęBidon to na spermę a nie na mocz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dziękuję za uwagęBidon to na spermę a nie na mocz
skąd wiesz, że po wiesiołku?Ale dobra laski, przestaje być smutna.
W tym cyklu miałam dwa razy sraczkę po wiesiołku. Oczyszałam się na maxa. To będzie mój cykl jakoś przeżyje te następne 10 dni
Dokładnie. Ale co do tego odpuszczania, naprawdę nie wiem jak ludzie to robią i są o tym przekonani, że odpuścili. Bo starania fiksuja nasze myśli, nawet jak jestesmy psychicznie zmęczone tym tematem to i tak nie da się o tym nie myśleć ja uprawiając seks, nawet z największą podnietą, nie jestem w stanie nie pomyśleć o tym, że może tym razem się udaJa też mam to dużo w glowie. A jednocześnie nie uważam, ze jakoś mega sie skupia na tym cale moje życie. Robie wszystko to co każdy- pracuje, uprawiam sport, jeżdżę na wakacje, spotykam sie z ludźmi. Nie siedze i nie płacze w poduszke. A przynajmniej nie ciagle
Tak. Ale wy tego nie znaju. To się nazywa starość. Jaaaaa w Waaaaaaszym wieeeeeku to się tylko zachwycałam przed lustrem, poooootem to jest gorzejDziewczyny, a macie czasem tak, że nie możecie na siebie patrzeć (wizualnie)? Ja mam. I zawsze ten stan przemijał, a teraz po prostu przestaje sobie z tym radzić nie rozumiem tego
Np. U mnie 18dc dziś i peak, po temp. Też tak na razie wróży się to wszystko, że owulaka będzie jutro pojutrze, ale no stwierdził, że po clo nie pękają, więc od przyszłego dalej clo i luteinę od 14dc do 25dc . Bo przecież w 16dc był tylko koło 15-16mmto akurat w moim małym rodzinnym mieście, więc wątpię, żeby ktokolwiek na Niego trafił To tak naprawdę tylko jeden z wielu - było tu tyle opowieści dziwnej treści co lekarze ginekolodzy gadają czy wróżą Ci niedomogę lutealną bez badań (albo co najlepsze z do rym progiem) i przepisują dupka jak cukierki, bo tak łatwiej, że idzie się złapać za głowę Na 8-miu ginów u których byłam tylko 3 było rzeczowych (w tym jeden który mnie prowadzi i drugi z jego polecenia w sprawie mojej niszy)
A pytałaś, czy chce być zdrowa? Bo jak chce, to niech lepiej przestanie, bo takie chcenie może zadziałać odwrotnieOd rejestratorki medycznej
Daj mi jeszcze 10 dni na moje ekskrementy.... Tfu eksperymentyDobra dobra teraz już się pogubiłam. Rozumiem, ze nie podzielisz się z nami ta tajemnica, bo sama samiusienka chcesz byc w ciazy, a my mamy tu sobie siedzieć na kreskach dalej??!!
Kiedy testujesz bo czekam czekamJa 23. Mam etap - wyparcie.
Ilekroć widzę kolarza na rowerze zastanawiam się, jakie proteiny ma w bidonie, że tak dobrze jedzieBardzo dziękuję za uwagę
Bo wzięłam te olejowe kapsułki na czczo a drugim razem to wzięłam je w zbyt dużym odstępie od obiaduskąd wiesz, że po wiesiołku?