hachette
Fanka BB :)
Poczytaj opinie o lekarzach zanim się na któregos zdecydujesz Kubik tam jest ponoć najlepszy. No i nastaw się na koszta, bo to nie jest tania klinika..W Łodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytaj opinie o lekarzach zanim się na któregos zdecydujesz Kubik tam jest ponoć najlepszy. No i nastaw się na koszta, bo to nie jest tania klinika..W Łodzi.
czekam z niecierpliwością na info o Twojej temperaturze i wyniku usgMąż wykorzystany, niech się dzieje co chce . Jeszcze jutro najwyżej poprawie, ale zobaczę co wyjdzie na usg
No dopiero pewnie pojutrze efekt w temp. Będzie bo po owulacji wyskakuje w góręczekam z niecierpliwością na info o Twojej temperaturze i wyniku usg
mi w dniu owu wygląda na to, że spada, więc chętnie przeprowadzę balize porównawczaNo dopiero pewnie pojutrze efekt w temp. Będzie bo po owulacji wyskakuje w górę
No wiesz, nadal mam nadzieję, że bez się obędzie …Poczytaj opinie o lekarzach zanim się na któregos zdecydujesz Kubik tam jest ponoć najlepszy. No i nastaw się na koszta, bo to nie jest tania klinika..
Zero cukru, czyli owoców też wcale i warzywa z niską zawartością węgli, czy po prostu bez cukru dodanego?miałam dietę od dietetyka na niepłodność. Dużo warzyw, strączków multum, mięso głównie z indyka, chleb tylko żytni razowy i zero cukru. Teraz przeszłam na mniejszą ilość mlecznych produktów i zauważyłam, że brzuch się stał mniejszy i po 2 miesiącach diety zrobiłam trójkę tarczycowa i była piękna
Ja biorę od kilku miesięcy. Mam zawroty głowy ale tylko 7dpo- tak jakby w szczycie naturalnego proga. Ogólnie słabo się po nim czuję ale po każdej dużej dawce proga tak mam.Czy któraś z Was brała może tabletki progesterone besins? Wzięłam dziś pierwsza i mam taki samolot we łbie ze prawie wpadłam na ścianę idąc do łazienki to by chyba wyjaśniało czemu miałam brać je przed snem ciekawa noc się zapowiada