Kaala
Fanka BB :)
Ja tu czekam i czekam na te Twoje wyniki .wtedy wrzucałam o 14:11 wyniki na forum
Pewnie jak z pracy wyleze to będą , wiec zobaczę dopiero w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu czekam i czekam na te Twoje wyniki .wtedy wrzucałam o 14:11 wyniki na forum
jesli chodzi o wyniki nasienia, to ja zawsze chętnie zajrzeJa Was pewnie będę „uszczęśliwiać” wynikami nasienia tu za kilka dni . No chyba, że będą mega super, ale ja już jestem raczej realistycznie nastawiona .
Ja od jutra Was będę uszczęśliwiać moimi wynikamiJa Was pewnie będę „uszczęśliwiać” wynikami nasienia tu za kilka dni . No chyba, że będą mega super, ale ja już jestem raczej realistycznie nastawiona .
Zapamiętam to sobie jak mój księciu się wybierze( Myśle ze gdzieś w marcu ) to się do Ciebie odezwęjesli chodzi o wyniki nasienia, to ja zawsze chętnie zajrze
Spoko @LadyCaro nasze też pewnie koło marca podrzucę jak sama proponujesz hahaZapamiętam to sobie jak mój księciu się wybierze( Myśle ze gdzieś w marcu ) to się do Ciebie odezwę
tak, też mi tak skacze, dlatego ja to tak pomocniczo traktuje - głównie do obliczania mocy wybarwienia, żeby określić czy to już pozytywny czy nie. I od pierwszego pozytywnego jadę z koksem az do potwierdzenia na usg, że już po.@Bolilol, dziś mi zmieniło już po testach dni płodne w premom po tym jak dostał 1.61, a ja blondynka w ogóle wczoraj zrobiłam wieczorem to mi przecież pokazało 0.17 tylko , a dziś tak pięknie z rana, ale nie z pierwszego moczu . Ale też masz tak, że rosną, spadają te wzrosty?
ja się chyba zgłoszę do Ciebie za 3 tygodnie z tymjesli chodzi o wyniki nasienia, to ja zawsze chętnie zajrze
zapraszankoja się chyba zgłoszę do Ciebie za 3 tygodnie z tym