angeliskax
Moderator
A o której robiłaś?Ja już odświeżam co 3 minuty, tamte wyniki były koło 14 to mam nadzieję, ze dziś też zaraz będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A o której robiłaś?Ja już odświeżam co 3 minuty, tamte wyniki były koło 14 to mam nadzieję, ze dziś też zaraz będą
To 3-2-1 czekam, czy trafiłam, czy prawie trafiłam .Ja już odświeżam co 3 minuty, tamte wyniki były koło 14 to mam nadzieję, ze dziś też zaraz będą
przed 8. Wtedy po 8A o której robiłaś?
No my też czekamyJa już odświeżam co 3 minuty, tamte wyniki były koło 14 to mam nadzieję, ze dziś też zaraz będą
Ja bym zachowała.Między antybiotykiem a probiotykiem doustnym powinno się zachować około 2 godzin przerwy, czy przyjmując probiotyk dopochwowy też obowiązuje taka zasada, jak myślicie?
No właśnie ja też myślę, że to rozsądne. Albo w ogóle zacznę brać globulki już po antybiotyku.Ja bym zachowała.
wtedy wrzucałam o 14:11 wyniki na forumNo my też czekamy