reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Boże Dziewczyny jak ja nie cierpię lekarzy i pielęgniarek w przychodniach rodzinnych to szok. Każda wie lepiej ode mnie co będzie dobre, co powinnam zrobić. I tylko słyszę "Pani, nie da się tak". Tak mnie dzisiaj wpieniły że zadzwoniłam do NFZtu, zusu i postraszyłam lekarkę skargą do nfz i co? Nagle się kuźwa da 😐 ale ile nerwów przy tym to masakra...
Mam nadzieję, że u Was ten dzień przebiega spokojnie

ja też tak mam, a nawet jak zrobię listę to czasem zapominam o coś zapytać bo jestem z tych, którzy chcą wejść i wyjść 😁 najlepiej drzwiami obrotowymi 😂
Haha ja też raz miałam listę, ale coś mi powiedział takiego, że z szoku nie zapytałam, a część już pytań nie miała sens, dopiero ochłonę po wizycie i racjonalnie myślę, chociaż idzie mi już całkiem lepiej ostatnio 😅, może już w miarę negatywnie nastawiam się(No może po za przedostatnia), więc wtedy nie bola informacje tak bardzo. Może nawet negatywnie to złe określenie, taka zobojętniała😊

Boże Dziewczyny jak ja nie cierpię lekarzy i pielęgniarek w przychodniach rodzinnych to szok. Każda wie lepiej ode mnie co będzie dobre, co powinnam zrobić. I tylko słyszę "Pani, nie da się tak". Tak mnie dzisiaj wpieniły że zadzwoniłam do NFZtu, zusu i postraszyłam lekarkę skargą do nfz i co? Nagle się kuźwa da 😐 ale ile nerwów przy tym to masakra...
Mam nadzieję, że u Was ten dzień przebiega spokojnie
Obiektywnie mam dość spokojny dzień, ale w głowie gonitwa myśli i „spokojny dzień” to u mnie ostatnio (a może od zawsze😛) abstrakcja😁.

Haha ja też raz miałam listę, ale coś mi powiedział takiego, że z szoku nie zapytałam, a część już pytań nie miała sens, dopiero ochłonę po wizycie i racjonalnie myślę, chociaż idzie mi już całkiem lepiej ostatnio 😅, może już w miarę negatywnie nastawiam się(No może po za przedostatnia), więc wtedy nie bola informacje tak bardzo. Może nawet negatywnie to złe określenie, taka zobojętniała😊
To chyba tak działa, że jak masz super wyniki to byle pierdoła wyprowadza Cię z równowagi, a jak ciągle „coś” to kolejna kłoda pod nogi jest już normą i przyjmujemy ze spokojem. Ja to czasami mówię sama do siebie- przynajmniej nie jest nudno, zawsze coś, a ja przecież nudzić się nie lubię 😋.
Chociaż od kilku dni mam myśl, że spokój ducha i nuda to coś o czym właśnie chyba najbadziej marzę.

@Bolilol, dziś mi zmieniło już po testach dni płodne w premom po tym jak dostał 1.61😅, a ja blondynka w ogóle wczoraj zrobiłam wieczorem to mi przecież pokazało 0.17 tylko 🤷‍♀️, a dziś tak pięknie z rana, ale nie z pierwszego moczu 😅. Ale też masz tak, że rosną, spadają te wzrosty?

Załączniki

• Screenshot_20230111_132733_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20230111_132733_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    176 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Między antybiotykiem a probiotykiem doustnym powinno się zachować około 2 godzin przerwy, czy przyjmując probiotyk dopochwowy też obowiązuje taka zasada, jak myślicie?

Do góry