reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

czy tylko ja jestem nienormalna i poszłabym w takiej sytuacji na betę jeszcze jutro? 🙈
Nie nie jesteś 😃 pewnie połowa z nas by zrobiła ale to i tak wówczas jeśli będzie np. 15 to do powtórki za kolejne 2 dni

Z ciekawości napisze, ze 🙈😂 o bobie aż się boje. W pierwszej ciąży zrobiłam bete po powrocie z tygodniowego all inclusive, dzień orzed wylotem zrobiłam test ciążowy jakieś 14dpo i 2 dni przed standardowym terminem miesiaczki 🙈 wyszedł pozytywny, ja sobie poleciałam. Wrocilam, zrobiłam bete, pojechałam do znajomych nad morze i nie wiedziałam, ze nie można - najadłam się serów pleśniowych i takich surowych suszonych mięsek i odebrałam wynik bety na maila -3800 🤣🤣🙈🙈

reklama
Zrobiłam rano test owulacyjny, druga kreska bardzo blada, teraz zrobiłam drugi 12 DC przy cyklach 30-31 dni, czy to jest pozytywny test? Apka pokazuje mi owulke w okolicach piątku (17 dc), nie wiem co o tym myśleć?

Załączniki

• IMG_20230109_210246.jpg
    IMG_20230109_210246.jpg
    496,1 KB · Wyświetleń: 46
Nie nie jesteś 😃 pewnie połowa z nas by zrobiła ale to i tak wówczas jeśli będzie np. 15 to do powtórki za kolejne 2 dni

Z ciekawości napisze, ze 🙈😂 o bobie aż się boje. W pierwszej ciąży zrobiłam bete po powrocie z tygodniowego all inclusive, dzień orzed wylotem zrobiłam test ciążowy jakieś 14dpo i 2 dni przed standardowym terminem miesiaczki 🙈 wyszedł pozytywny, ja sobie poleciałam. Wrocilam, zrobiłam bete, pojechałam do znajomych nad morze i nie wiedziałam, ze nie można - najadłam się serów pleśniowych i takich surowych suszonych mięsek i odebrałam wynik bety na maila -3800 🤣🤣🙈🙈
Moja pierwsza beta też miała 3500, a druga 8000... Dlatego ja jestem w szoku jak tu widzę wyniki bety rzędu 20 😁

3800 na pierwszej becie 😳 ło moja królowo zen, nauczaj mnie!

reklama
Ja generalnie jestem w gorącej wodzie kąpana, nie mam w sobie ani trochę cierpliwości, zero zen. Nienawidzę na coś czekać, czy to na spóźniających się znajomych, czy na jakieś wyniki. W zeszłym roku zdawalam certyfikat z niemieckiego o czekałam chyba trzy tygodnie na wyniki, to były jedne z najgorszych tygodni w życiu mojego męża. Wszystko musi być już natychmiast.

Do góry