reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

czy tylko ja jestem nienormalna i poszłabym w takiej sytuacji na betę jeszcze jutro? 🙈
Nie nie jesteś 😃 pewnie połowa z nas by zrobiła ale to i tak wówczas jeśli będzie np. 15 to do powtórki za kolejne 2 dni

Z ciekawości napisze, ze 🙈😂 o bobie aż się boje. W pierwszej ciąży zrobiłam bete po powrocie z tygodniowego all inclusive, dzień orzed wylotem zrobiłam test ciążowy jakieś 14dpo i 2 dni przed standardowym terminem miesiaczki 🙈 wyszedł pozytywny, ja sobie poleciałam. Wrocilam, zrobiłam bete, pojechałam do znajomych nad morze i nie wiedziałam, ze nie można - najadłam się serów pleśniowych i takich surowych suszonych mięsek i odebrałam wynik bety na maila -3800 🤣🤣🙈🙈

reklama
Zrobiłam rano test owulacyjny, druga kreska bardzo blada, teraz zrobiłam drugi 12 DC przy cyklach 30-31 dni, czy to jest pozytywny test? Apka pokazuje mi owulke w okolicach piątku (17 dc), nie wiem co o tym myśleć?

Załączniki

• IMG_20230109_210246.jpg
    IMG_20230109_210246.jpg
    496,1 KB · Wyświetleń: 50
Nie nie jesteś 😃 pewnie połowa z nas by zrobiła ale to i tak wówczas jeśli będzie np. 15 to do powtórki za kolejne 2 dni

Z ciekawości napisze, ze 🙈😂 o bobie aż się boje. W pierwszej ciąży zrobiłam bete po powrocie z tygodniowego all inclusive, dzień orzed wylotem zrobiłam test ciążowy jakieś 14dpo i 2 dni przed standardowym terminem miesiaczki 🙈 wyszedł pozytywny, ja sobie poleciałam. Wrocilam, zrobiłam bete, pojechałam do znajomych nad morze i nie wiedziałam, ze nie można - najadłam się serów pleśniowych i takich surowych suszonych mięsek i odebrałam wynik bety na maila -3800 🤣🤣🙈🙈
Moja pierwsza beta też miała 3500, a druga 8000... Dlatego ja jestem w szoku jak tu widzę wyniki bety rzędu 20 😁

3800 na pierwszej becie 😳 ło moja królowo zen, nauczaj mnie!

reklama
Ja generalnie jestem w gorącej wodzie kąpana, nie mam w sobie ani trochę cierpliwości, zero zen. Nienawidzę na coś czekać, czy to na spóźniających się znajomych, czy na jakieś wyniki. W zeszłym roku zdawalam certyfikat z niemieckiego o czekałam chyba trzy tygodnie na wyniki, to były jedne z najgorszych tygodni w życiu mojego męża. Wszystko musi być już natychmiast.

Do góry