reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja nadal nie wiem JAK MOZNA WPASC. No ku.wa nie wiem. Ja jakoś nie mogę wpaść z drugim dzieckiem mimo że nie stosujemy antykoncepcji od początku, może i głupie podejście ale No widać że nie jestem aż taka płodna z mężem 😅
Ja wpadłam...5,5 miesiąca po cc, tak chujowo- psychicznie zle sie czulam po 1 fazowych tabsach przy karmieniu, ze je odstawiłam i bałam się żreć hormony i karmić bobaska tym... i zaszłam.... i cieszyłam się i bałam jednocześnie jak to ogarnę, a planowałam zawsze czwórkę .

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nadal nie wiem JAK MOZNA WPASC. No ku.wa nie wiem. Ja jakoś nie mogę wpaść z drugim dzieckiem mimo że nie stosujemy antykoncepcji od początku, może i głupie podejście ale No widać że nie jestem aż taka płodna z mężem 😅
Mnie śmieszy jak ktoś mówi, że wpadł. Wpaść można do sklepu po bułki. Skoro dorośli ludzie się nie zabezpieczają to w pewnym sensie biorą pod uwagę, że w tą ciążę można zajść.

Tak, ja jestem ogólnie mocno zestresowanym czlowiekiem, dużo rzeczy mnie stresuje i przeżywam 10 lat jakieś zrobienie z siebie debila.
Kurczę jakbym o sobie czytała, jestem mega podobna przezywam wszystko, nawet stres przed wynikami miałam, sram się idąc z dzieckiem do lekarza a nawet dzwoniąc gdzieś, zeby cos zalatwic a nikt mnie nie widzi.

Jak czytam o Waszych pracowych doswiadczeniach to jeszcze bardziej dziekuje za moją prace xD hajsu mi dali wiecej niż chcialam na rozmowie, żadnych nadgodzin, szefowa ogarnieta, ludzka, zespol spoko
Mam taką samą pracę. Dzisiaj napisałam, że kolejny tydzień mnie nie będzie a kierownik, że spoko dadzą sobie radę.
A w poprzednim ch**owym obozie pracy, jak na wypowiedzeniu dałam urlop do podpisania na 3 ostatnie dni, bo trzeba było wykorzystać to pseudo pani prezes stwierdziła, że przecież nie ustalałyśmy urlopu
Teraz jak sobie to przypomnę to mi się śmiać chce 😁

Ja to w ogóle w miejscach publicznych jestem trochę bezwstydna, bo wychodze z założenia, że ktoś cos o mnie pomysli i to bedzie pierwszy i ostatni raz jak przejde mu przez mysl.
Kiedyś musielismy ze Starym pilnie siku w trasie i ja mówię dobra zjezdzaj tu zaraz ide tu przy drodze. A on sie pyta a jak ktoś bedzie jechal? No to zobaczy gola dupe obcej baby i wiecej o tym nigdy nie pomyśli.
No ogólnie też tak mam, oprócz sikania przy drodze bo nie chce żeby ktoś zdjęcie mojej d*py do neta wrzucił

to ci się zdarzyło pierwszy raz? Może jakiś objaw endometriozy? Nie żebym straszyła. Najlepiej z lekarzem pogadać o tym. Masz jakąś wizytę w najbliższym czasie?
pierwszy ale to chyba kurde okres brzuch boli, krew cieknie.. wizyta za 2tyg dopiero... Ale tez 2 tyg temu byłam u lekarza wszystko ładnie, badał mnie bardzo długo...no wręcz nigdy nie miałam 9zdj z USG po wyjściu i było jak to powiedział ładnie prawidłowo i wszystko ok można się starać :(

Kurczę jakbym o sobie czytała, jestem mega podobna przezywam wszystko, nawet stres przed wynikami miałam, sram się idąc z dzieckiem do lekarza a nawet dzwoniąc gdzieś, zeby cos zalatwic a nikt mnie nie widzi.
no moja droga, ja już nieraz mówiłam, że żeby gdzieś zadzwonić to muszę się 2 dni przygotowywać psychicznie.
A np na paznkocie chodzę tam gdzię nie ma booksy, i umawia mnie Mama xD ja jej w zamian za to wyjmuję ze zmywarki :D

reklama
Ja wpadłam...5,5 miesiąca po cc, tak chujowo- psychicznie zle sie czulam po 1 fazowych tabsach przy karmieniu, ze je odstawiłam i bałam się żreć hormony i karmić bobaska tym... i zaszłam.... i cieszyłam się i nałam jednocześnie jak to ogarnę, bo planowałam zawsze czwórkę .
I jak sobie poradziłaś dwójka dzieci rok po roku?

Do góry