reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Tak, u mnie tez, albo boje sie, ze mi sie dziecko w sklepie na podlodze polozy i bedzie plakac, a ja nie bede wiedziala co robić.
Albo, ze kupie mu prezent na gwiazdkę a ono bedzie zawiedzione.

Jesli to trzeba mieć zdiagnozowane to nie :D ale jestem calkiem przekonana, ze jestem wwo- osobowość wysokowrazliwa
Ja jak mi się dziecko położy to przeczekam chyba jak przestanie płakać 😂 bo teraz to chyba strach wziąć dziecko na siłę za rączkę jak kiedyś np. Mama mnie szarpnęła że mam przestać wyć 😂

reklama
Jak czytam o Waszych pracowych doswiadczeniach to jeszcze bardziej dziekuje za moją prace xD hajsu mi dali wiecej niż chcialam na rozmowie, żadnych nadgodzin, szefowa ogarnieta, ludzka, zespol spoko
zazdroszczę!
Moja szefowa ponoć padła na łeb, ale się dowiem jak wrócę do pracy czy to prawda bo mnie polubiła a ja ją 😂

Ja jak mi się dziecko położy to przeczekam chyba jak przestanie płakać 😂 bo teraz to chyba strach wziąć dziecko na siłę za rączkę jak kiedyś np. Mama mnie szarpnęła że mam przestać wyć 😂
Ja się kiedyś położyłam koło dziecka w sklepie. I nagle koniec płaczu, mamo po co ty tu leżysz?
-po to samo, co Ty, odpocząć chciałam 😂😂

Mam wychowawstwo w klasie 8... I jakbym zaszła żal mi ich zostawić na sam koniec. Ale nie jest przecież powiedziane że już natychmiast znajdę. Ja taka już jestem że za dużo myślę i bije się z tymi myślami.
Też miałam kiedyś takie myśli: jak mogę zostawić maturzystów? Na dodatek okazało się, że mi termin porodu wypada dokładnie w dniu, w którym powinnam przeprowadzać ustną maturę... No to problem się sam rozwiązał :-(
Ale na szczęście podejście mi się nieco zmieniło... Matury będą co roku, teraz jest czas dla mnie. Reszta świata: proszę sobie poradzić. Chociaż i tak wiem, że nawet jeśli pójdę na zwolnienie, to będę musiała i tak coś w związku ze szkołą robić...
Więc: nie martw się na zapas. Przecież uczniowie nie zostaną sami ;-)

reklama
Do góry