reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

nie wiem jaką dać reakcję, ale mam identyczne obawy! I momentami mam wrażenie, że może dobrze, że tej ciąży nie ma, może trzeba się jeszcze zastanowic, np. okres nastoletni wywołuje u mnie przerażenie
Tak, u mnie tez, albo boje sie, ze mi sie dziecko w sklepie na podlodze polozy i bedzie plakac, a ja nie bede wiedziala co robić.
Albo, ze kupie mu prezent na gwiazdkę a ono bedzie zawiedzione.
Boże mam tak samo.. masz może ocd albo ovethinking?
Jesli to trzeba mieć zdiagnozowane to nie :D ale jestem calkiem przekonana, ze jestem wwo- osobowość wysokowrazliwa

reklama
Tak, u mnie tez, albo boje sie, ze mi sie dziecko w sklepie na podlodze polozy i bedzie plakac, a ja nie bede wiedziala co robić.
Albo, ze kupie mu prezent na gwiazdkę a ono bedzie zawiedzione.

Jesli to trzeba mieć zdiagnozowane to nie :D ale jestem calkiem przekonana, ze jestem wwo- osobowość wysokowrazliwa

Ale to masz jak w banku 😆

Dziewczynyyyy! Melduje się z pęcherzykiem 21mm (w czwartek 12mm). Lekarz stwierdził ze nie ma na co czekać i jutro podchodzimy do pierwszej iui 🙈 Zdecydował ze bez podawania zastrzyku na pęknięcie bo podobno wszystko się ładnie rozszerza/kurczy- z tych nerwów i podekscytowania nawet pamietam co dokładnie mówił 😂 Zapomniałam tez zapytać o grubość endometrium..

współczuję, że byłaś w tym aż 5 lat, ja po 2 odczuwam do dziś stres na samą myśl (minęły 4 lata). Właśnie to, że nic nie można było zaplanować, bo znajomi już się irytowali, że ja znowu odwołuję spotkanie, bo muszę zostać dłużej. Telefony o każdej porze dnia i nocy. Praca na urlopie, praca na L4. Decyzję o odejściu podjęłam jak wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem udaru (który okazał się migrena), a drugiego dnia pobytu w szpitalu szef zadzwonił niby zapytać jak się czuje, ale musiał mi opowiedzieć o tym jak on kilka lat wcześniej leżał na tym samym oddziale co ja z prawdziwym udarem i mu przynieśli kompa, żeby mógł ze szpitala pracować. Po tym przez dwa tygodnie pobytu nie odbierałam już od niego telefonów, a jak tylko wyszłam zaczęłam rozsyłać cv. Dopóki nie będę głodować nie wrócę do takiej pracy. Szkoda życia, zdrowia, relacji z ludźmi.
Na mnie się kiedyś obraziła kierowniczka, bo zarazili mnie w szpitalu półpaścem i przez moje l4 nie mogła wziąć urlopu na majówkę 😀 szastała dupą jeszcze miesiąc później 🤣
Witaj w klubie.
patrząc na to jak są wychowane moje psy to wątpię 😂
Jak na mojego psa podniesiesz rękę (udając, ze go uderzysz) to podstawi głowę do głaskania 😬 tak go wychowuję, moje dzieci wychowam tak samo😀 w pewnych kwestiach na pewno będą rozpieszczone do granic możliwości ale poczucie bezpieczeństwa i zaufanie stawiam ponad wszystko 🤷🏻‍♀️

Dziewczynyyyy! Melduje się z pęcherzykiem 21mm (w czwartek 12mm). Lekarz stwierdził ze nie ma na co czekać i jutro podchodzimy do pierwszej iui 🙈 Zdecydował ze bez podawania zastrzyku na pęknięcie bo podobno wszystko się ładnie rozszerza/kurczy- z tych nerwów i podekscytowania nawet pamietam co dokładnie mówił 😂 Zapomniałam tez zapytać o grubość endometrium..
Powodzenia 🤗🍀

Jak czytam o Waszych pracowych doswiadczeniach to jeszcze bardziej dziekuje za moją prace xD hajsu mi dali wiecej niż chcialam na rozmowie, żadnych nadgodzin, szefowa ogarnieta, ludzka, zespol spoko

reklama
Do góry