reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

jak z tego wyszłaś? Bo ja jestem dokładnie w tej fazie, mam obsesję na punkcie własnego endometrium. Co uświadomiłam sobie jak ostatnio chyba @Kala1201 pisała, że pije zioła na "endo" i w te trzy minuty zanim wyprostowalysmy, że jej chodzi o ENDOmetrioze, ja już zdążyłam wyszukać sklepy zielarskie w okolicy 😅
Zabrzmię drastycznie - dałam sobie spokój jak zobaczyłam, że goowno to daje (w sensie, ze i tak ciąży nie ma). Wtedy już i tak miałam taką wiedze, że już nie musialam nic szukać i czytać, a umiałam komponowac te posiłki w miarę dobrze. Ale zluzowałam z tym i dużo luźniejsze podejście mi weszło.

reklama
masz 100% racji, muszę sobie zorganizować jakieś zajęcie inne niż poszukiwanie zjadliwych przepisów zawierających np. buraka na poprawę endometrium. Teraz faktycznie mam więcej czasu wolnego, więc i czasu na myślenie, w dodatku na szczęście zajście w ciążę jest chwilowo moim największym problemem w życiu, więc automatycznie myśli idą w jego stronę. Może pora wziąć się w końcu za naukę hiszpańskiego czy coś. Dziękuję ;)
No i super, za językiem zaraz pójdzie na pewno jakaś wypasiona wycieczka i plazing, wyobraź sobie jak idziesz zamówić drinka i rozmawiasz na pewniaka pięknym hiszpańskim z przystojnym barmanem 😎😎😎 szacun u męża dozgonny 😀
excuse me what GIF

No i super, za językiem zaraz pójdzie na pewno jakaś wypasiona wycieczka i plazing, wyobraź sobie jak idziesz zamówić drinka i rozmawiasz na pewniaka pięknym hiszpańskim z przystojnym barmanem 😎😎😎 szacun u męża dozgonny 😀
excuse me what GIF
kurde, to może jednak włoski? Do Włoch mi bliżej, mają lepsze jedzenie (pizzamaniakalert) 😍

Tez właśnie dostałam info, ze koleżanka z pracy w ciąży, a jakieś 3-4 miesiące temu rozmawiałyśmy o tym i nie była wówczas zdecydowana na starania. No cóż, idę dalej.

Ja tez mam odrobine spadek formy i zainteresowania stararaniami, bo właśnie długo trzeba czekać na efekty, a później wstaje co rano i sikam na te testy od 6/7dpo nie wiedzieć po co w sumie 🙈 przecież tam i tak ciagle biel 🤷‍♀️ Chyba w ogóle mam taki styczeń gorszy co rok. W sensie spadek motywacji do wszystkiego, bo do pracy tez. Siedzę, rozmyślam i nic z tego nie wynika 🙈🙈

reklama
Do góry