reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Jak nie było plamień to super i oby tak zostało 🤞
Trzymam mocno kciuki żeby to był ten cykl 🥰
To cenowo spoko . Podeslij proszę linka jak możesz 😊
Amazone.pl

reklama
chciałabym dziś 20 dzień, ale to taka dość żywa ta krew.. może fakt dużo nie ma ale jednak, a nigdy implantacyjnego nie miałam :( nawet mąż już przez tel mnie wyczuł że coś nie gra..nie wiem jak to ubrać ale zła jestem i smutna jednocześnie.
Ja mialam okres w 20 dniu w cyklu bezowulacyjnym, u ciebie ovu wyszła na pasku? Temperatura? U mnie paski były slabe i temperatura tez bez rozróżnienia- plaska wtedy.

Dziewczyny jestem po usg, w sumie na lewym nie ma zbytnio pęcherzyka 🤷‍♀️ i pytanie co się z nim stało 🤷‍♀️, na prawym jest prawie 16mm, endometrium 5mm,więc podbiło 🤷‍♀️(jak to Pan doktor stwierdził nie ma co się martwić jak sa pecherzyki 😅😡). W zatoce daglasa brak płynów. Ogólnie stwierdził, że brać clo jak brałam, ale problem jest z pękaniem, więc mam od 14dc do 25dc brać luteinę. I tak mam sobie brać to i clo przez kolejne 3mce brać bez monitoringu i po tym czasie przyjść i sprawdzić 🤷‍♀️😡.
nie rozumiem. Masz brać luteinę nie wiedząc, czy pęcherzyk pękł? Od 14dc?

reklama
Do góry