Calineczka92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owszem są największe szanse. No ja bym się starała już od dnia dzisiejszego co drugi dzień.Proszę was o radę. Jestem po laparo i po drożności, które miałam w czwartek. Wczoraj na wieczór (11dc) test ovu wyszedł juz pozytywny, zrobię jeszcze rano ale jestem przekonana, że będzie jeszcze mocniejszy. Nie wiem co mam za bardzo robić, trzy dni po zabiegu miałam krwawienie, a teraz wodnisty zabarwiony śluz. Normalnie aż pływam w śluzie płodnym ale pewnie przez zabieg w tym cyklu się tam trochę pomieszało. Myślałam że owulka się opóźni a przyszła szybciej niż zwykle. Szyjka macicy jest miękka i otwarta. Czy mimo braku śluzu płodnego i tych plamień mogę próbować? Czy plemniki będą miały szansę dopłynąć? Nie chce marnować cyklu a wiem że zaraz po drożności są największe szanse.
śluz płodny może być nawet niewidoczny także działaj dziewczyno!Proszę was o radę. Jestem po laparo i po drożności, które miałam w czwartek. Wczoraj na wieczór (11dc) test ovu wyszedł juz pozytywny, zrobię jeszcze rano ale jestem przekonana, że będzie jeszcze mocniejszy. Nie wiem co mam za bardzo robić, trzy dni po zabiegu miałam krwawienie, a teraz wodnisty zabarwiony śluz. Normalnie aż pływam w śluzie płodnym ale pewnie przez zabieg w tym cyklu się tam trochę pomieszało. Myślałam że owulka się opóźni a przyszła szybciej niż zwykle. Szyjka macicy jest miękka i otwarta. Czy mimo braku śluzu płodnego i tych plamień mogę próbować? Czy plemniki będą miały szansę dopłynąć? Nie chce marnować cyklu a wiem że zaraz po drożności są największe szanse.
zleci. A czemu do kwietnia?Jakos w tym miesiącu jest mi mniej przykro. Niby liczyłam na coś a i tak wiedzialalam ze nic z tego nie będzie
Czekam do kwietnia. Zleci prawda ?
W kwietniu mam gina od endometriozy i jeżeli zostanie mi zalecony zabieg laparo/histero cokolwiek to się zgadzam bez zastanowieniazleci. A czemu do kwietnia?
No do owulki jeszcze troszkę .Cześć !
Te sylikonowe kubeczki są takie sweet, ze ma sie ochotę wypić z nich koktajl a nie obsikać
Moj pierwszy owulak w tym cyklu, zgodnie z lalendarzykiem rozpoczynam dni plodne za 2 dni, dzis rozpakowalam paczkę na ten cykl i ogarnęłam śmieci po ostatnim cyklu i nawet 1 pinka znalazlam. Chyba będę zadowolona z ovulakow z babyplan mam nadzieję, że z ciążowych też.
U mnie też dzisiaj znowu robiłam test a @ nie ma nadal spóźnia się już 3 dni. Też czekam....U mnie wizira blask nadal . Czekam na