reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@Bolilol owu jednak dziś może być 😅, mój wykres coś szaleje 😅. A dziś akurat seksu nie będzie😅🙈, więc jest na to duża szansa z moim szczęściem🙈. Jestem ciekawa co usg pokaże 🙈. Chociaż tego 11-12 mogło by być 🙏🥰😅
Screenshot_20230109_054739.jpg

reklama
Proszę was o radę. Jestem po laparo i po drożności, które miałam w czwartek. Wczoraj na wieczór (11dc) test ovu wyszedł juz pozytywny, zrobię jeszcze rano ale jestem przekonana, że będzie jeszcze mocniejszy. Nie wiem co mam za bardzo robić, trzy dni po zabiegu miałam krwawienie, a teraz wodnisty zabarwiony śluz. Normalnie aż pływam w śluzie płodnym ale pewnie przez zabieg w tym cyklu się tam trochę pomieszało. Myślałam że owulka się opóźni a przyszła szybciej niż zwykle. Szyjka macicy jest miękka i otwarta. Czy mimo braku śluzu płodnego i tych plamień mogę próbować? Czy plemniki będą miały szansę dopłynąć? Nie chce marnować cyklu a wiem że zaraz po drożności są największe szanse.
Owszem są największe szanse. No ja bym się starała już od dnia dzisiejszego co drugi dzień. ;)

Proszę was o radę. Jestem po laparo i po drożności, które miałam w czwartek. Wczoraj na wieczór (11dc) test ovu wyszedł juz pozytywny, zrobię jeszcze rano ale jestem przekonana, że będzie jeszcze mocniejszy. Nie wiem co mam za bardzo robić, trzy dni po zabiegu miałam krwawienie, a teraz wodnisty zabarwiony śluz. Normalnie aż pływam w śluzie płodnym ale pewnie przez zabieg w tym cyklu się tam trochę pomieszało. Myślałam że owulka się opóźni a przyszła szybciej niż zwykle. Szyjka macicy jest miękka i otwarta. Czy mimo braku śluzu płodnego i tych plamień mogę próbować? Czy plemniki będą miały szansę dopłynąć? Nie chce marnować cyklu a wiem że zaraz po drożności są największe szanse.
śluz płodny może być nawet niewidoczny także działaj dziewczyno! 😏

Cześć !
Te sylikonowe kubeczki są takie sweet, ze ma sie ochotę wypić z nich koktajl a nie obsikać 😁🤔🤣
Moj pierwszy owulak w tym cyklu, zgodnie z lalendarzykiem rozpoczynam dni plodne za 2 dni, dzis rozpakowalam paczkę na ten cykl i ogarnęłam śmieci po ostatnim cyklu i nawet 1 pinka znalazlam. Chyba będę zadowolona z ovulakow z babyplan mam nadzieję, że z ciążowych też.

Załączniki

• 20230109_074906.jpg
    20230109_074906.jpg
    137,8 KB · Wyświetleń: 41
Cześć !
Te sylikonowe kubeczki są takie sweet, ze ma sie ochotę wypić z nich koktajl a nie obsikać 😁🤔🤣
Moj pierwszy owulak w tym cyklu, zgodnie z lalendarzykiem rozpoczynam dni plodne za 2 dni, dzis rozpakowalam paczkę na ten cykl i ogarnęłam śmieci po ostatnim cyklu i nawet 1 pinka znalazlam. Chyba będę zadowolona z ovulakow z babyplan mam nadzieję, że z ciążowych też.
No do owulki jeszcze troszkę .
Czekam na dalsze opinie babyplanów i może tez sobie zamówię 🧐

reklama
Do góry