Kaala
Fanka BB :)
Zawsze miałaś w terminie ?U mnie też dzisiaj znowu robiłam test a @ nie ma nadal spóźnia się już 3 dni. Też czekam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze miałaś w terminie ?U mnie też dzisiaj znowu robiłam test a @ nie ma nadal spóźnia się już 3 dni. Też czekam....
Owulację przewiduje w okolicy 16.01,17,18 ale mam tescikow tyle, ze raz dziennie moge sobie posikac. @ ten w tym cyklu skonczył mi się szybciej i odpukać, bez plamień.... moze to będzie wreszcie ten cykl. Czekam jeszcze na męża wyniki.No do owulki jeszcze troszkę .
Czekam na dalsze opinie babyplanów i może tez sobie zamówię
a który dzień cyklu?Dziewczyny, dostałam jakieś plamienie dzisiaj poczułam z rana mokro a tam krew na pidżamie i po pocieraniu w cyklu? Planowo miałam testować dopiero 17.. nigdy tak nie miałam eh już mam zje...ny poniedziałek, mam doła i się martwię co znowuż no szit, dojechałam właśnie do pracy i trudno ide na kawę....jakoś przeżyć te 8h
20 dzień mamy dziśa który dzień cyklu?
Jak nie było plamień to super i oby tak zostałoOwulację przewiduje w okolicy 16.01,17,18 ale mam tescikow tyle, ze raz dziennie moge sobie posikac. @ ten w tym cyklu skonczył mi się szybciej i odpukać, bez plamień.... moze to będzie wreszcie ten cykl. Czekam jeszcze na męża wyniki.
Zamówiłam 21 obu i 21 ciążowych za 106 zl... 2,50 zł za sztukę - nienajgorzej cenowo, aby jakość była oki.
Ktory dzien cyklu? Moze implantacja?Dziewczyny, dostałam jakieś plamienie dzisiaj poczułam z rana mokro a tam krew na pidżamie i po pocieraniu w cyklu? Planowo miałam testować dopiero 17.. nigdy tak nie miałam eh już mam zje...ny poniedziałek, mam doła i się martwię co znowuż no szit, dojechałam właśnie do pracy i trudno ide na kawę....jakoś przeżyć te 8h
Trzymam kciuki za Ciebie KochanaOwulację przewiduje w okolicy 16.01,17,18 ale mam tescikow tyle, ze raz dziennie moge sobie posikac. @ ten w tym cyklu skonczył mi się szybciej i odpukać, bez plamień.... moze to będzie wreszcie ten cykl. Czekam jeszcze na męża wyniki.
Zamówiłam 21 obu i 21 ciążowych za 106 zl... 2,50 zł za sztukę - nienajgorzej cenowo, aby jakość była oki.
TuleDziewczyny, dostałam jakieś plamienie dzisiaj poczułam z rana mokro a tam krew na pidżamie i po pocieraniu w cyklu? Planowo miałam testować dopiero 17.. nigdy tak nie miałam eh już mam zje...ny poniedziałek, mam doła i się martwię co znowuż no szit, dojechałam właśnie do pracy i trudno ide na kawę....jakoś przeżyć te 8h