reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczyny, dostałam jakieś plamienie dzisiaj poczułam z rana mokro a tam krew na pidżamie i po pocieraniu :( w cyklu? Planowo miałam testować dopiero 17.. :( nigdy tak nie miałam eh już mam zje...ny poniedziałek, mam doła i się martwię co znowuż no szit, dojechałam właśnie do pracy i trudno ide na kawę....jakoś przeżyć te 8h

No do owulki jeszcze troszkę .
Czekam na dalsze opinie babyplanów i może tez sobie zamówię 🧐
Owulację przewiduje w okolicy 16.01,17,18 ale mam tescikow tyle, ze raz dziennie moge sobie posikac. @ ten w tym cyklu skonczył mi się szybciej i odpukać, bez plamień.... moze to będzie wreszcie ten cykl. Czekam jeszcze na męża wyniki.
Zamówiłam 21 obu i 21 ciążowych za 106 zl... 2,50 zł za sztukę - nienajgorzej cenowo, aby jakość była oki.

Dziewczyny, dostałam jakieś plamienie dzisiaj poczułam z rana mokro a tam krew na pidżamie i po pocieraniu :( w cyklu? Planowo miałam testować dopiero 17.. :( nigdy tak nie miałam eh już mam zje...ny poniedziałek, mam doła i się martwię co znowuż no szit, dojechałam właśnie do pracy i trudno ide na kawę....jakoś przeżyć te 8h
a który dzień cyklu?

Dziewczyny jestem po usg, w sumie na lewym nie ma zbytnio pęcherzyka 🤷‍♀️ i pytanie co się z nim stało 🤷‍♀️, na prawym jest prawie 16mm, endometrium 5mm,więc podbiło 🤷‍♀️(jak to Pan doktor stwierdził nie ma co się martwić jak sa pecherzyki 😅😡). W zatoce daglasa brak płynów. Ogólnie stwierdził, że brać clo jak brałam, ale problem jest z pękaniem, więc mam od 14dc do 25dc brać luteinę. I tak mam sobie brać to i clo przez kolejne 3mce brać bez monitoringu i po tym czasie przyjść i sprawdzić 🤷‍♀️😡.

Załączniki

• IMG_20230109_081546.jpg
    IMG_20230109_081546.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 36
  • IMG_20230109_081607.jpg
    IMG_20230109_081607.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 29
  • IMG_20230109_081607_edit_102914055995233.jpg
    IMG_20230109_081607_edit_102914055995233.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 36
Owulację przewiduje w okolicy 16.01,17,18 ale mam tescikow tyle, ze raz dziennie moge sobie posikac. @ ten w tym cyklu skonczył mi się szybciej i odpukać, bez plamień.... moze to będzie wreszcie ten cykl. Czekam jeszcze na męża wyniki.
Zamówiłam 21 obu i 21 ciążowych za 106 zl... 2,50 zł za sztukę - nienajgorzej cenowo, aby jakość była oki.
Jak nie było plamień to super i oby tak zostało 🤞
Trzymam mocno kciuki żeby to był ten cykl 🥰
To cenowo spoko . Podeslij proszę linka jak możesz 😊

Ktory dzien cyklu? Moze implantacja?

Trzymam kciuki za Ciebie Kochana💚🍀

reklama
Tule 🤗

Do góry