reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jak odpowiednio naciągniesz zalaną gumę to wyjdzie Ci inseminacja home edyszyn 🤡
Są do tego nawet odpowiednie zestawy w internecie ;-)

Od razu napiszę, że NIE POLECAMY TAKICH POMYSŁÓW. Nasienie normalnie nie trafia takie swiezutkie do macicy ale po drodze dzieją się właściwe procesy. Można sobie zrobić kuku wstrzykując spermę bezpośrednio do macicy.

Od razu napiszę, że NIE POLECAMY TAKICH POMYSŁÓW. Nasienie normalnie nie trafia takie swiezutkie do macicy ale po drodze dzieją się właściwe procesy. Można sobie zrobić kuku wstrzykując spermę bezpośrednio do macicy.
O dobrze wiedzieć. Myślałam, że przez chwilę te plemniki żyją, i że one zaraz umierają jeśli nie są w macicy.

O bobie, właśnie to wygooglalam. I to jeszcze można sobie kupić nasienie. Niet. Świat oszalał. Poproszę o kawe z mlekiem kobiecym, bo i tak nie zasnę po tych wszystkich historiach 😝

O dobrze wiedzieć. Myślałam, że przez chwilę te plemniki żyją, i że one zaraz umierają jeśli nie są w macicy.
Dlatego przy inseminacji w klinice facet oddaje nasienie i dopiero 40 minut - godzinę później jest inseminacja. Muszą je odpowiednio przygotować, oczyścić itd. Dopiero odpowiednio spreparowane jest podawane do jamy macicy

Dlatego przy inseminacji w klinice facet oddaje nasienie i dopiero 40 minut - godzinę później jest inseminacja. Muszą je odpowiednio przygotować, oczyścić itd. Dopiero odpowiednio spreparowane jest podawane do jamy macicy
No właśnie o tej inseminacji czytałam i to to właśnie dla mnie tak na logikę też, że w klinice są odpowiednie osoby na odpowiednim stanowisku którzy wiedzą co zrobić ta spermą.
A nie taka ja mądra sobie wezmę nasienie od męża w kubku i se wleje 🤣

reklama
Do góry