angeliskax
Moderator
plemnikiCzekaj czekaj, ale co ona z tej ręki miała sobie przenieść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
plemnikiCzekaj czekaj, ale co ona z tej ręki miała sobie przenieść
no sperme z penisa swojego chłopaka czy tam preejakulat nawetCzekaj czekaj, ale co ona z tej ręki miała sobie przenieść
plemniki
Jeżu drogi, kolczastyno sperme z penisa swojego chłopaka czy tam preejakulat nawet
Dobrze że nikt nie zapytał czy można z prezerwatywy sobie wlacJeżu drogi, kolczasty
Jak odpowiednio naciągniesz zalaną gumę to wyjdzie Ci inseminacja home edyszynDobrze że nikt nie zapytał czy można z prezerwatywy sobie wlac
Gdyby się dało mózgu z warstwy głupotyJa się miałam nie odzywać, przepraszam, ale bardzo nurtuje mnie czego to był peeling? Dłoni czy pochwy?
Całego ciała z tego co pamiętam, bo sie dopytywały dziewczyny. A ona nie potrafiła powiedziec dokładnie powiedzieć co i jak. Pamietam, ze mowila ze zrobila peeling, pozniej umyła rece, pozniej podcierała papierem pochwę i znowu umyła ręce. Pamietam ze powtarzala ze umyła kilkakrotnie dłonie ale podkreślała cały czas ze podcierala się tym papierem tam tą ręką wciaz sie głowie jakim cudem ten preejakulat "mialby wejsc" tamJa się miałam nie odzywać, przepraszam, ale bardzo nurtuje mnie czego to był peeling? Dłoni czy pochwy?
Jezu, nie podsuwajmy pomysłów, bo będzie ze się męczymy ze staraniami skoro to może być takie prosteJak odpowiednio naciągniesz zalaną gumę to wyjdzie Ci inseminacja home edyszyn
Wepchnęła sobie z papieremCałego ciała z tego co pamiętam, bo sie dopytywały dziewczyny. A ona nie potrafiła powiedziec dokładnie powiedzieć co i jak. Pamietam, ze mowila ze zrobila peeling, pozniej umyła rece, pozniej podcierała papierem pochwę i znowu umyła ręce. Pamietam ze powtarzala ze umyła kilkakrotnie dłonie ale podkreślała cały czas ze podcierala się tym papierem tam tą ręką wciaz sie głowie jakim cudem ten preejakulat "mialby wejsc" tam