reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja się miałam nie odzywać, przepraszam, ale bardzo nurtuje mnie czego to był peeling? Dłoni czy pochwy?

Harry Potter Reaction GIF by Hyper RPG

Ja się miałam nie odzywać, przepraszam, ale bardzo nurtuje mnie czego to był peeling? Dłoni czy pochwy?

Harry Potter Reaction GIF by Hyper RPG
Całego ciała z tego co pamiętam, bo sie dopytywały dziewczyny. A ona nie potrafiła powiedziec dokładnie powiedzieć co i jak. Pamietam, ze mowila ze zrobila peeling, pozniej umyła rece, pozniej podcierała papierem pochwę i znowu umyła ręce. Pamietam ze powtarzala ze umyła kilkakrotnie dłonie ale podkreślała cały czas ze podcierala się tym papierem tam tą ręką 😂😂 wciaz sie głowie jakim cudem ten preejakulat "mialby wejsc" tam 🤣🤣

reklama
Całego ciała z tego co pamiętam, bo sie dopytywały dziewczyny. A ona nie potrafiła powiedziec dokładnie powiedzieć co i jak. Pamietam, ze mowila ze zrobila peeling, pozniej umyła rece, pozniej podcierała papierem pochwę i znowu umyła ręce. Pamietam ze powtarzala ze umyła kilkakrotnie dłonie ale podkreślała cały czas ze podcierala się tym papierem tam tą ręką 😂😂 wciaz sie głowie jakim cudem ten preejakulat "mialby wejsc" tam 🤣🤣
Wepchnęła sobie z papierem 🫣🫣

Do góry