Owulacja
Fanka BB :)
Te z biologii to one robią ale od dupy stronyAle nie tych z biologii ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te z biologii to one robią ale od dupy stronyAle nie tych z biologii ?
Albo peelingi czy palcówek z których wyniknie ciąża? Gdzieee te dramyJa tez. Nie ma jakiś brudnych majtek czy 14-latki w ciąży? Ech :/
Peelingi? coś mnie ominęłoAlbo peelingi czy palcówek z których wyniknie ciąża? Gdzieee te dramy
O, też jestem ciekawa. Jeśli peeling prowadzi do ciąży to nawet zaraz pobiegnę zrobić. Tylko warto by wiedzieć o jaki dokładnie chodzi.Peelingi? coś mnie ominęło
dziewczyna się bała, że na ręku sobie coś przeniosła do cipki, mimo, że myła ją ileś razy i zrobiłą peelingPeelingi? coś mnie ominęło
No ale przecież jest szansa na ciąże mimo tego że zrobila peelingdziewczyna się bała, że na ręku sobie coś przeniosła do cipki, mimo, że myła ją ileś razy i zrobiłą peeling
Ja jebiedziewczyna się bała, że na ręku sobie coś przeniosła do cipki, mimo, że myła ją ileś razy i zrobiłą peeling
To są problemy, nie to co nasze, aż się łezka w oku kręci....dziewczyna się bała, że na ręku sobie coś przeniosła do cipki, mimo, że myła ją ileś razy i zrobiłą peeling
Czekaj czekaj, ale co ona z tej ręki miała sobie przenieśćdziewczyna się bała, że na ręku sobie coś przeniosła do cipki, mimo, że myła ją ileś razy i zrobiłą peeling