reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Ja też nie daję słodyczy takich z czekoladą. Tylko biszkopty i herbatniki. Ale moja teściowa to coraz podsuwa takie wafelki w czekoladzie dla Łukasza albo cukierki i już nie mam siły jej tłumaczyć dlaczego nie daję takich rzeczy dziecku.
A tatuś Łukaszowi wczoraj dał lizaka. Mnie przy tym nie było, ale mówił że mu smakował.
A tatuś Łukaszowi wczoraj dał lizaka. Mnie przy tym nie było, ale mówił że mu smakował.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Marcel tez już lizał lizaka Raz to nawet zabrał z ręki swojemu kuzynowi i wsadził sobie do dzioba
dotaZ
Fanka BB :)
a wiecie nasze maluchy moga juz jeśc twaróg, no to wiecie....ale mozna twaróg nie tylko dawac na kanpaki, mozna robic np. pierogi z twarogiem albo kluski lane- z twarogiem...
jutro spróbuje zrobić pierogi....ciekawe jak beda smakowały:-)
:-)
jutro spróbuje zrobić pierogi....ciekawe jak beda smakowały:-)
:-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Ja już dawałam Łukaszowi pierogi z serkiem, ale tylko odrobinkę, bo bałam się że znów dostanie wysypki. Smakowało mu baaaardzo
joanna30055
mama Ksawka 07
Ja też już dawałam pierogi i lizaka bardzo smakował tylko wszystko się na około kleiło po lizaczku bo mój maluch nie umie jeść w jednym miejscu tylko wędruje po całym pokoju;-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kuba też już jadł pierogi a raczej uszka z mięsem i kluski śląskie bardzo lubi
reklama
Parówka "prawdziwa" z wieprzowinki mielonej bez dodatków konserwantów. Mamy takie stoisko w jednej z galerii, gdzie sprzedają tylko takie rzeczy bez konserwantów. Dość drogie to jest, ale dwie parówki czy kilka plastrów wędliny dla małego da się przeżyć cenowo:-):-)