reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

ło matko paula!!!!!!!!!!!!!!1
dziecko mojej koleżanki wsadziło koralik do nosa... to byla dopiero jazda....
masz szczescie ze wyszło z kupa..

ja ostatnio jak pojechałam do tesciów tez najadłam sie strachu..
przyjechal tam brat V ze szczecina i oni mają 3 letniego syna wiec jak weszłam to od razu sprzatałam wszystkie małe zabaweczki....
ale w pewnym momencie patrze paweł jak nigdy siedzi czyms bardzo zajety...wołam go raz drugi a on sie obraca, patrze pełna buzia...i nawet mu sie no mogła do konca domknąc...i widze ze cos zółtego widac w srodku..a młody wpakował taka piłeczke jakby pingpongowa ....kurde ale sie wystraszyłam....
na szczescie wyciagnełam i juz nie spuszczałam z niego wzroku...

no a damian jak mial chyba 12 albo 13 miesiecy siedząc kiedys na nocniku..wpakował do nosa tic taka...n aszczesnie nie gleboko bo dalam rade sama go wyciagnąć...i on juz był na tyle kumaty ze jak zadawałam mu pytania czy wsadził jednego czy wiecej to byl w stanie przekazac mi ze tylko jednego....uffff

reklama
Viki ja jak tylko zobaczyłam ten tel to byłam przekonana że tylko dwa koraliki tam były a rano się okazało że jednak 4 :-D
Na razie wkłada tylko do buzi...
Moja siostra w przedszkolu sobie groch z woreczka do ćwiczeń wsadziła do nosa.
To się kobiety strachu najadły. :szok::dry:Tak jej krew poszła że jedna dziewczynka z ZD prawie przytomność straciła :szok:

Te dzieci mają pomysły... :dry::dry::dry:

To i ja Wam opowiem historie mojego starszego synka:sorry2: Marudził mi coś że go nosek boli ( a miał wtedy dwa lata) więc zaglądam a tam czarno. Pomyślałam że mu tak kozisko się wysuszyło i go po nosku drażni, więc wziąłam pałeczkę i chciałam to kozisko wyciągnąć. Ale nie chciało wyjść:sorry2: Więc kazałam młodemu mocno nos wysiąkać. I wiecie co się okazało? Że to była śrubka:szok::szok::szok::szok: Naszczęście noska nie uszkodził.
Innym razem leżał na podłodze a ja pisałam coś na komputerze. Nagle słyszę, że coś mu w buzi dziwnie brzęczy. Pytam: Staś co masz w buzi? I w tym momencie on otworzył buzię i powiedział: oo. Okazało się że znalazł pieniążek i wziuął do buzi a potem przez przypadek połkną:sorry2::sorry2: Dzięki Bogu nic mu nie było i dobrze się skończyło. Ale strachu się najadłam

A ja mam takie pytanko do Was:tak:

Po 10 miesiącu wg schematu zywienia nalezy wprwadzic: twarożek, kefir, jogurt kilka razy w tygodniu, no i wiadomo mają to byc produkty bez cukru, bez konserwantów....naturalne

pytanie teraz jakiej firmy?mozecie cos polecic?
:-)

Ostatnia edycja:
Jutrzenka a ja myslalam,ze mi odpowiedziałas....hihi...i lece szybo otwieram zeby zobaczyc odpowiedz....och:tak::-p
Kurcze bo chcialam dzis kupic małemu jogurciki i kefirki....myslę o Bakomie....ale poczekam moze jakaś "mądra istotka" nam odpowie;-)

No właśnie oto jest pytanie. Oglądałam uwagę na temat nabiału i... koszmar ale i tak daję. Jogurciki jemy te Nestle od 6 miesiąca i po9 malinowe. Zwykłe też dajemy :tak: wcina równo. Bakoma, Danon, ... co za różnica. :sorry2:
Jak jem Danio to też się podłącza.
A serek biały-twróg jadła na naleśnikach i kanapce... :tak:

A te jogurty to naturalne tak??? i z owocami mieszane bo te owocowe to chyba chemia ??
Kurde powiem szczerze ze troche sie boje czy nie uczuli ale moze kupie jutro i ez sprobuje z owocami dac troche

reklama
Do góry