reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ach moje drogie powiem wam że Żarłok pasibrzuch mi rośnie ostatnio wszamał kotleta mielonego ryż z sosem i buraczki a do tego dwa uszka z barszczu wszystko było z naszego obiadu i o dziwo nic mu nie było
nowością są także parówki (cielęce) z angielką i masłem jedzone widelcem bo z łyżeczki nie je hehheheh
ja tylko czekam aż porwie jakiegoś schabowego ze stołu
nowością są także parówki (cielęce) z angielką i masłem jedzone widelcem bo z łyżeczki nie je hehheheh
ja tylko czekam aż porwie jakiegoś schabowego ze stołu
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
jak zapowiadalam kanapeczka tylko z poledwica. Zjadl cala taka kromke bulki krojonej. A jak smiesznie gryzl
Wiecie co ostatnio u nas ciezko z piciem. Jak wiem ze chce pic i daje mu soczek w butli to on od razu odwraca glowe i sie zlosci bo mysli ze to mleko, musze mu albo wcisnac do buzi albo dac troche lyzeczka i dopero zacznie pic. Jakis dziwy od kilku dni i nie wiem czemu. Moze to tez przez te cholerne zeby
Wiecie co ostatnio u nas ciezko z piciem. Jak wiem ze chce pic i daje mu soczek w butli to on od razu odwraca glowe i sie zlosci bo mysli ze to mleko, musze mu albo wcisnac do buzi albo dac troche lyzeczka i dopero zacznie pic. Jakis dziwy od kilku dni i nie wiem czemu. Moze to tez przez te cholerne zeby
Paula21
Grudzień '07
Moja to wypija zazwyczaj 3 butle po 200ml picia czyli ponad pół litra.
Daję jej soczek pół na pół z wodą, samą wodę, herbatkę... wszystko wciąga!!!
Nawet Kubusia dałam jej spróbować i też chętnie piła...
A dziś robimy jajeczniczkę z całego jaja bo od 11 miesiąca można dać całe jajo nawet 4 razy w tygodniu.:-):-):-)
Daję jej soczek pół na pół z wodą, samą wodę, herbatkę... wszystko wciąga!!!
Nawet Kubusia dałam jej spróbować i też chętnie piła...
A dziś robimy jajeczniczkę z całego jaja bo od 11 miesiąca można dać całe jajo nawet 4 razy w tygodniu.:-):-):-)
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
dziewczyny ja wiem ze nie zdrowe rzeczy sa złe i staram sie nie dawac duzo małej
poprostu schabowego to tak jak pisałam duszony wiem ze watroba i nerki ale mysle ze jej nie zaszkodze takimi ilosciami
a z piciem u nas to samo nie chce pic kiedys to tez wypijała pół litra soczków, herbatek i do tego jeszcze cyce a reraz jakies 250 wypije i to z musu
poprostu schabowego to tak jak pisałam duszony wiem ze watroba i nerki ale mysle ze jej nie zaszkodze takimi ilosciami
a z piciem u nas to samo nie chce pic kiedys to tez wypijała pół litra soczków, herbatek i do tego jeszcze cyce a reraz jakies 250 wypije i to z musu
grzechotka
u nas z piciem nie ma problemu wypija dwie butle po 200 czasem nawet 3 ale robie mu herbatkę tylko z jednej i nawet nie pełnej łyżeczki na 200ml a soczek tez pół na pół z wodą
a Kuba dziś też zjadł jajecznice na parze z całego jaka i dwie kromki chleba z pasztetem z królika spacjalnie od prababci i sam jadł kanapki pokroiłam na małe kawałeczki bez skórki i sam brał z talerzyka i jadł
a Kuba dziś też zjadł jajecznice na parze z całego jaka i dwie kromki chleba z pasztetem z królika spacjalnie od prababci i sam jadł kanapki pokroiłam na małe kawałeczki bez skórki i sam brał z talerzyka i jadł
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
U nas picia to max 100ml ale tak było od zawsze. Ale ostatnio cos zaczął pic dużo w nocy
Najczęściej daję mu wodę, czasami dolewam ciut soku to rozcieńczania.
A jeśli chodzi o jedzenie to ja też daje wszystkiego do popróbowania, ale są to malutkie ilości, które na pewno nie zaszkodzą
Najczęściej daję mu wodę, czasami dolewam ciut soku to rozcieńczania.
A jeśli chodzi o jedzenie to ja też daje wszystkiego do popróbowania, ale są to malutkie ilości, które na pewno nie zaszkodzą
Paula21
Grudzień '07
U nas dziś jajeczniczka zrobiona w wook-u na masełku i kanapeczka z polędwiczką Sopocką. A na obiadek naleśniczek z serem białym i z deserkiem owocowym. Pyyycha... :-) i zdrowo...
reklama
grzechotka
no fajnie że Julcia może jeśc mleczne przetwory bo my mamy trudniej nic co z mleka i co ma mleko więc odpada twarożek jogurty naleśniki też
a co myslicie o wędzonej makreli???? czy to nie za dużo??może jakaś pasta z makreli i jajka na kanapkę ???
a co myslicie o wędzonej makreli???? czy to nie za dużo??może jakaś pasta z makreli i jajka na kanapkę ???