reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Grzechotka Juka już jadła kanapkę z jajkiem ode mnie. Nawet majonezu posmakowała (w końcu to żółtko z oliwą tylko) ;-):tak:

A wędzona rybka... czemu nie? chyba pod postacią uwędzonej nie jest jakoś ciężkostrawna... nie znam się na tym. Wiadomo że nie zje na raz nie wiadomo ile ale spróbować może. Rybek jak najwięcej :tak::tak::tak:

reklama
nowością w brzuszku mojego malucha było........................ błoto :szok::szok::szok:z czyichś butów. Ktoś wszedł do domu w butach:crazy: i naniósł błota:crazy: a ja tego nie zauwazyłam Łukasz był szybszy:no:. Na szczęście szybko opłukaliśmy buziaka a był taki zadowolony z odkrycia.:-)

Blotko? Ciekawe czy smaczniejsze od zelu pod prysznic??? (Kaya butelke polizala...kurcza trzeba uwazac, dobrze ze tam tylko sladowe ilosci byly:baffled:)

A poza tym to dzisiaj na deserek bylo jabluszko z czerwonym grejfrutem i bylo wielkie - mniam:tak: (ale grejfrucik wyjatkowo slodki byl i bez tych gorzkich blonek oczywiscie:))

a u nas trzeba sie pilnowac z gabka do mycia małej tak ja wkłada do buzi ze az wszystko wyssysa :-D:-D:-D:-D:-D:-Di gryzie ja hihihi
a u nas nowoscia było lizanie ogórka kiszonego hihih ale wcale sie nie krzywiła tylko sie patrzyła hihih

a u nas na hitowym topie jest papier toaletowy geeralnie przebywanie w łazienke i kuchni jest super a jedzenie paieru toaletowego jeszcze bardziej super

reklama
Ale mali odkrywcy... :-D:-D:-D
Ela Julka już jadła kiszonego ogórka i nawet się nie krzywiła. :-);-)
Gąbka u nas też mniaaam, gazety, generalnie wszystko co umknie mi i zmieści się do buzi.

Dostała taki zabawkowy telefon i był do niego przyczepiony taki jakby breloczek na cieniutkim sznureczku. Ten breloczek był co się potem okazało z 4 koralików. Jeden sznureczek kiepsko był zawiązany i niestety zanim zobaczyłam ile ich jest to były dwa.
Pozostałe dwa znalazłam rano w pieluszce :szok::szok::szok: ale się strachu najadłam!!!
Dwa czerwone koraliki w kupie :szok::szok::szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry