reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
nowość ale nie w brzuszku ;-)
guma do żucia o lekko miętowym smaku! dawana w kawałeczku ;-)
uwielbia a i na ząbki zdrowa :tak:
muszę jej dawać bo w innym przypadku paszczak żuje inne rzeczy, nie zawsze zdrowe i bezpieczne :sorry:
wytłumaczyłam, że jak nie chce żuć to żeby wypluwała i o ile dwa razy łyknęła tak teraz wyciąga :tak:

a u nas lody....:-)
na początku nie bardzo -bo zimne :-D
ale potem jak mu zasmakowały to uległ pokusie :-D
tylko co...-musi lizać -wywala jęzora i chce...
najśmieszniej jak lód dotknie jego zębów :szok::-D-to wtedy krzyczy "aaaaaa....zimne!!!"
i się śmieje :-D

u nas lody jeszcze nie probowane bo za chlodno dla mne na lody.

za to zasmakowal sie w wodzie mineralnej, kupuje taka Nałeczowianka junior z dziubkiem i pije i mowi ze pycha.
Poza tym serek President z rzodkiewka jadl z bulka i tez mu smakowal :tak::tak:.
a i jak R czasem je jajko z majonezem to podchodzi i probuje a w niedziele jak bylismy na imprezie to zjadl sam 2 :szok::szok::szok:

u nas jajka-to podstawa Kubusiowego jedzenia :tak: -jakaś fascynacja u nas na punkcie jajek- :-D:-D najbardziej na miękko.
lody-też nie chciałam mu dawać-ale podpatrzył jak my jedliśmy no to też chciał-wtedy kupiłam dodatkowy wafelek i umazałam trochę swoim lodem-loda wciągnął a wafelek oddał :laugh2: "mówi to beee"
co do gumy-to boję sie mu dać-bo podejrzewam że połknie-jak ja żuję to zawsze pytac "co masz?" :happy:

reklama
no gumy jeszcze nie dawałam...

a lody??? mały uwielbia-całą jesien,zimę się zajadaliśmy....i to bardzo często:tak: i jest ok-:-) wolałam mu dawac zamiast słodyczy...lody bez czokolady, tylko owocowe:tak:

i u nas jajka to tez krzysiowy przysmak:tak:

Do góry