reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
nowość ale nie w brzuszku ;-)
guma do żucia o lekko miętowym smaku! dawana w kawałeczku ;-)
uwielbia a i na ząbki zdrowa :tak:
muszę jej dawać bo w innym przypadku paszczak żuje inne rzeczy, nie zawsze zdrowe i bezpieczne :sorry:
wytłumaczyłam, że jak nie chce żuć to żeby wypluwała i o ile dwa razy łyknęła tak teraz wyciąga :tak:

a u nas lody....:-)
na początku nie bardzo -bo zimne :-D
ale potem jak mu zasmakowały to uległ pokusie :-D
tylko co...-musi lizać -wywala jęzora i chce...
najśmieszniej jak lód dotknie jego zębów :szok::-D-to wtedy krzyczy "aaaaaa....zimne!!!"
i się śmieje :-D

u nas lody jeszcze nie probowane bo za chlodno dla mne na lody.

za to zasmakowal sie w wodzie mineralnej, kupuje taka Nałeczowianka junior z dziubkiem i pije i mowi ze pycha.
Poza tym serek President z rzodkiewka jadl z bulka i tez mu smakowal :tak::tak:.
a i jak R czasem je jajko z majonezem to podchodzi i probuje a w niedziele jak bylismy na imprezie to zjadl sam 2 :szok::szok::szok:

u nas jajka-to podstawa Kubusiowego jedzenia :tak: -jakaś fascynacja u nas na punkcie jajek- :-D:-D najbardziej na miękko.
lody-też nie chciałam mu dawać-ale podpatrzył jak my jedliśmy no to też chciał-wtedy kupiłam dodatkowy wafelek i umazałam trochę swoim lodem-loda wciągnął a wafelek oddał :laugh2: "mówi to beee"
co do gumy-to boję sie mu dać-bo podejrzewam że połknie-jak ja żuję to zawsze pytac "co masz?" :happy:

reklama
no gumy jeszcze nie dawałam...

a lody??? mały uwielbia-całą jesien,zimę się zajadaliśmy....i to bardzo często:tak: i jest ok-:-) wolałam mu dawac zamiast słodyczy...lody bez czokolady, tylko owocowe:tak:

i u nas jajka to tez krzysiowy przysmak:tak:

Do góry