reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
no my kupujemy lody grycan-smietankowe i wszelkie owocowe....smietankowe to akurat ja bardzo lubie;-)

dzieki Mądraloooo:-p:-p

Dotka-dobrze ze Krzysio jajka lubi :-):tak:-bo ja na jutro zamówiłam 30szt. swojskich świeżutkich.:-D:-D:-D:-D

lody jakie bądź u nas na tapecie :tak:-choć bardzo posmakowały mi z KORALA takie w waflu śmietankowo-truskawkowe.

no to juz widze co bedziemy jedli przez łikend-3 razy dziennie jajka:-D:-p
moge zrobic-jak pozwolisz omlety;-) ponoc robię niesamowite!!!! no tak mówi mi mąż;-) przeciez by mnie nie okłamał:rofl2:

Jeszcze do niedawna lody dla Marcela mogły nie istnieć ale odkąd jest ładna pogoda i jego kuzyni przyjeżdżają do nas właściwie codziennie to zasmakował w lodach i to nawet bardzo. jak słyszy z daleka że jadą lody to już krzyczy żeby mu dać pieniążka.

Gumę ostatnio po raz pierwszy spróbował. Czasami pozwalam mu posiedziec w samochodzie, mówi wtedy że jedzie do pracy, i tam dorwał się do schowka i psróbował gumy. Pierwszą połknął:wściekła/y: ale innym razem jak znalazł u mnie w torebce to już żuł, ale ja i tak mu nie ufam i jak narazie nie daję:no:

Kasia- u nas jesli chodzi o jajka to tak samo....:tak::tak::tak: Najchetniej 3 razy dziennie jadlby jajo....

Gumy na razie nie dawalam i chyba nie dam, bo z pewnoscia polknie.

A lody czasem od nas sprobuje ale bez fascynacji ....

dobra dziewczynki a teraz mi napiszcie co wasze skarby jedza na sniadanie bo mi sie pomysły koncza a mała to tylko "mamusia papówke papówke" czyt parówke i codziennie to samo

reklama
elcia moja też to samo: grzanki na zmianę z kulkami z mlekiem ;-)
dla nas wydaje się monotonne ale jeśli dziecko ma ochotę to dawaj do znudzenia :tak:
przyjdzie czas, że zawoła coś innego, wyrośnie z tego

w ogóle menu kini to pożal się Boże :baffled:

Do góry