reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-dobrze ze Krzysio jajka lubi :-)-bo ja na jutro zamówiłam 30szt. swojskich świeżutkich.
lody jakie bądź u nas na tapecie -choć bardzo posmakowały mi z KORALA takie w waflu śmietankowo-truskawkowe.
lody jakie bądź u nas na tapecie -choć bardzo posmakowały mi z KORALA takie w waflu śmietankowo-truskawkowe.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jeszcze do niedawna lody dla Marcela mogły nie istnieć ale odkąd jest ładna pogoda i jego kuzyni przyjeżdżają do nas właściwie codziennie to zasmakował w lodach i to nawet bardzo. jak słyszy z daleka że jadą lody to już krzyczy żeby mu dać pieniążka.
Gumę ostatnio po raz pierwszy spróbował. Czasami pozwalam mu posiedziec w samochodzie, mówi wtedy że jedzie do pracy, i tam dorwał się do schowka i psróbował gumy. Pierwszą połknął ale innym razem jak znalazł u mnie w torebce to już żuł, ale ja i tak mu nie ufam i jak narazie nie daję
Gumę ostatnio po raz pierwszy spróbował. Czasami pozwalam mu posiedziec w samochodzie, mówi wtedy że jedzie do pracy, i tam dorwał się do schowka i psróbował gumy. Pierwszą połknął ale innym razem jak znalazł u mnie w torebce to już żuł, ale ja i tak mu nie ufam i jak narazie nie daję
kasiamaj
mama 2007/2010
Dotka-to będziesz tworzyć chyba nas nie potrujesz
alex3meyer
Matka gagatka
Kasia- u nas jesli chodzi o jajka to tak samo.... Najchetniej 3 razy dziennie jadlby jajo....
Gumy na razie nie dawalam i chyba nie dam, bo z pewnoscia polknie.
A lody czasem od nas sprobuje ale bez fascynacji ....
Gumy na razie nie dawalam i chyba nie dam, bo z pewnoscia polknie.
A lody czasem od nas sprobuje ale bez fascynacji ....
kasiamaj
mama 2007/2010
Elcia-pociesze Cię u nas parówka na zmianę z jajkiem albo kanapka z serem
reklama
elcia moja też to samo: grzanki na zmianę z kulkami z mlekiem ;-)
dla nas wydaje się monotonne ale jeśli dziecko ma ochotę to dawaj do znudzenia
przyjdzie czas, że zawoła coś innego, wyrośnie z tego
w ogóle menu kini to pożal się Boże
dla nas wydaje się monotonne ale jeśli dziecko ma ochotę to dawaj do znudzenia
przyjdzie czas, że zawoła coś innego, wyrośnie z tego
w ogóle menu kini to pożal się Boże