reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
moje dziecko ostatnio uwielbia Little stars i zjada najpierw sloiczek deserku hipp a pozniej dwa poty serka :))

no takie ja wiem hmm serki bardziej niz jogurty hmm moze takie podobne bardziej do serka homoseksulanego polskiego. cos w tym stylu :) ale bardzo pyszne hehe sama jej chetnie podjadam hehe

a u nas kapusta kiszona jadł garściami jak mu wzięłam to wrzeszczał i tupał a potem mnie bił w nogę więc mu dałam ale nie wiem czy coś z tego nie będzie na razie śpi spokojnie.....

alex :)) wiesz taki zarcik homofobiczny heheh
joanna ja bym sie bala dac chociaz tak trosze na probe to czemu nie :))

reklama
a ja dałam Łukaszowi danonka, bo innych jogurtów i serków nie chciał tknąć, a danonka zjadł, ale mu parę krostek wyskoczyło:dry:
no i spróbował ogórka korniszona, bo dziadkowi z talerza ukradł nie dał sobie zabrać:-D:-D:-D:-D a jak kręcił głową że mu smakuje:szok::-D:-D

Do góry