reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

KASIAMAJ bobaski są to takie mAŁE paróweczki dla dzieci:-):tak:"Bobaski" To nazwa tych parówek nie słyszałas nogdy o takich:confused::confused:

reklama
ola nic się nie stało ;-) każdy może się pomylić :tak:
a ja dzisiaj posmarowałam młodej kromeczkę serkiem topionym hochlanda. bardzo jej smakowało :tak: poczekam do jutra na reakcję ale chyba będzie ok...
a jabłuszko? hmmm, troszkę zgryzła... jutro dam znowu ;-)

Ola po bobaskach Julka mi dostała takiego uczulenia na całym ciele że wyglądała jak by miała różyczkę!!!:szok: Obrzydliwe są te parówki...:no:
Całe szczęście po kilki dawkach Zyrtecu i wapna przeszło...
Bardziej mam przekonanie do tych z atestem Morlin aczkolwiek parówka, to parówka... :baffled:

A z przekąsek to u nas też Juniorki, wafelki suche, chrupki itd... czasem Delicję chapnie z ławy albo inne nasze (a raczej moje) przysmaki... ;-) wszystko dla ludzi ;-)
Aaa skłamałabym ostatnio ulubioną bo zakazaną przekąską jest Pedigree Junior :szok::-D jak tylko wparuje do kuchni to chap z miseczki i zęby zaciska żebym nie zabrała :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Paula-o rany!!!-ale Julka ma upodobania smakowe :-D:-D:-D żeby karmę jeść????:laugh2:
aha-co do karmy to nie dawaj psiakowi tylko chappy-czy jak to się pisze??/-bo wątroba psom wysiada i padają.:-(my dajemy Friskies junior albo arona.(ale to tak na marginesie) bo to wątek o dzieciach.:tak::-):-p

hehe paula Julcia wie co dobre!:-) A w koncu juniorki produkowane z mysla o najmlodszych;-)

Tez nie na temat wtrace, ale kiedys w jakims programie o dietach widzialam, ze psie konserwy czesto sa zdrowsze, mniej tluste i bardziej ozdywcze niz konserwy dla ludzi!!:szok::szok::szok:

Paula smieszna ta Twoja Julcia:-D:-DU mnie Bobaski są pycha :tak:u mnie nie ma zadnego uczulenia ale wiesz kazde dziecko reaguje na wszytsko inaczej:-):tak:U nas tez piszkopty:tak:A Dajecie petitki????albo te Misiokpty z Nestle???Ja maczam małym Biszkopciki z Bobofrucie tzn daje do miseczki rozdrabniam i zalewam bobofrutem dla nich hitt:tak:pychaa!:-)sprubujcie

Ostatnia edycja:
Ola-ja daję Kubie petitki-ale te zbożowe chyba się zwą 3zboża??? te- z zielonym nadrukiem na opakowaniu (nie te mleko i miód)-i smakują mu.co do miśkoptów-nie daję bo tam jest kakao-raz zjadł i go wysypało.:tak:
ale może u Was będzie inaczej???

Są rozne smaki Misiokpotów i o ile sie nie myle nie w kazdych jest kakao?/:confused:jak to jest wiem o jakie ci chodzi:-):tak:Tez je daje..Polecam to z Bobotrutem:tak:Pychaa a herbatki jakies dajesz?? i mleczko???:-)

reklama
I prawidłowo z cyca najlepsze i najzdrowsze:tak:ja karmie cycem a dokarmiam Bebilonem:-)potem wkleje dodam zdjeice do albumu jak moj maly palaszowal dzisiaj mamusi obiadek:-D:-)narazie lece bo mam gosci za godzinke pogadamy:-)

Do góry