reklama
ola nic się nie stało ;-) każdy może się pomylić
a ja dzisiaj posmarowałam młodej kromeczkę serkiem topionym hochlanda. bardzo jej smakowało poczekam do jutra na reakcję ale chyba będzie ok...
a jabłuszko? hmmm, troszkę zgryzła... jutro dam znowu ;-)
a ja dzisiaj posmarowałam młodej kromeczkę serkiem topionym hochlanda. bardzo jej smakowało poczekam do jutra na reakcję ale chyba będzie ok...
a jabłuszko? hmmm, troszkę zgryzła... jutro dam znowu ;-)
Paula21
Grudzień '07
Ola po bobaskach Julka mi dostała takiego uczulenia na całym ciele że wyglądała jak by miała różyczkę!!! Obrzydliwe są te parówki...
Całe szczęście po kilki dawkach Zyrtecu i wapna przeszło...
Bardziej mam przekonanie do tych z atestem Morlin aczkolwiek parówka, to parówka...
A z przekąsek to u nas też Juniorki, wafelki suche, chrupki itd... czasem Delicję chapnie z ławy albo inne nasze (a raczej moje) przysmaki... ;-) wszystko dla ludzi ;-)
Aaa skłamałabym ostatnio ulubioną bo zakazaną przekąską jest Pedigree Junior jak tylko wparuje do kuchni to chap z miseczki i zęby zaciska żebym nie zabrała
Całe szczęście po kilki dawkach Zyrtecu i wapna przeszło...
Bardziej mam przekonanie do tych z atestem Morlin aczkolwiek parówka, to parówka...
A z przekąsek to u nas też Juniorki, wafelki suche, chrupki itd... czasem Delicję chapnie z ławy albo inne nasze (a raczej moje) przysmaki... ;-) wszystko dla ludzi ;-)
Aaa skłamałabym ostatnio ulubioną bo zakazaną przekąską jest Pedigree Junior jak tylko wparuje do kuchni to chap z miseczki i zęby zaciska żebym nie zabrała
kasiamaj
mama 2007/2010
Paula-o rany!!!-ale Julka ma upodobania smakowe żeby karmę jeść????
aha-co do karmy to nie dawaj psiakowi tylko chappy-czy jak to się pisze??/-bo wątroba psom wysiada i padają.:-(my dajemy Friskies junior albo arona.(ale to tak na marginesie) bo to wątek o dzieciach.:-)
aha-co do karmy to nie dawaj psiakowi tylko chappy-czy jak to się pisze??/-bo wątroba psom wysiada i padają.:-(my dajemy Friskies junior albo arona.(ale to tak na marginesie) bo to wątek o dzieciach.:-)
hehe paula Julcia wie co dobre!:-) A w koncu juniorki produkowane z mysla o najmlodszych;-)
Tez nie na temat wtrace, ale kiedys w jakims programie o dietach widzialam, ze psie konserwy czesto sa zdrowsze, mniej tluste i bardziej ozdywcze niz konserwy dla ludzi!!
Tez nie na temat wtrace, ale kiedys w jakims programie o dietach widzialam, ze psie konserwy czesto sa zdrowsze, mniej tluste i bardziej ozdywcze niz konserwy dla ludzi!!
ola14024
Fanka BB :)
Paula smieszna ta Twoja JulciaU mnie Bobaski są pycha u mnie nie ma zadnego uczulenia ale wiesz kazde dziecko reaguje na wszytsko inaczej:-)U nas tez piszkoptyA Dajecie petitki????albo te Misiokpty z Nestle???Ja maczam małym Biszkopciki z Bobofrucie tzn daje do miseczki rozdrabniam i zalewam bobofrutem dla nich hittpychaa!:-)sprubujcie
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
Ola-ja daję Kubie petitki-ale te zbożowe chyba się zwą 3zboża??? te- z zielonym nadrukiem na opakowaniu (nie te mleko i miód)-i smakują mu.co do miśkoptów-nie daję bo tam jest kakao-raz zjadł i go wysypało.
ale może u Was będzie inaczej???
ale może u Was będzie inaczej???
kasiamaj
mama 2007/2010
Ola-herbatniki daję właśnie te LU petitki -potem Ci fotkę wkleję -jakie to my mamy.
mleczko-hmmm....Kuba nie lubi mleka modyfikowanego!!!:-(-pije ale tylko z cyca.
mleczko-hmmm....Kuba nie lubi mleka modyfikowanego!!!:-(-pije ale tylko z cyca.
reklama