reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Ola-takie te ciacha.(trochę mi się pomylilo bo pisałam 3 zboża -a tu jest napisana z pełnym ziarnem )
kasiamaj
mama 2007/2010
Ola -no właśnie pisałam Ci że po tych Kubę wysypało -bo mimo to ze są różne smaki -chyba truskawka i śmietankowy-to i tak ten misio miał w sobie kakao-dałam mu kiedyś-ale mial po nim wysypkę,potem chcialam zobaczyć czy znów tak zareaguje podając mu następnego misia i znów reakcja w postaci wysypki...nie wiem co go uczuliło te ciastko samo w sobie -czy te nadzienie???
no i odstawilam całkowicie te ciastka.tak myślę że to wina czekolady.....bo kiedyś sama zjadlam jak Kuba był mniejszy i potem płakał cały czas.-chyba go brzuszek bolał .
nie wiem co Ci poradzić?-moze zobacz i podaj -jeśli nic się nie będzie działo to jest ok.
no i odstawilam całkowicie te ciastka.tak myślę że to wina czekolady.....bo kiedyś sama zjadlam jak Kuba był mniejszy i potem płakał cały czas.-chyba go brzuszek bolał .
nie wiem co Ci poradzić?-moze zobacz i podaj -jeśli nic się nie będzie działo to jest ok.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Mój Tadziu czasami jada te misie i nic mu po nich nie jest z wyjątkiem wielkiego szczęścia
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kasiamaj zrób testy skórne kubie na poszczególne grupy produktów i na konkretne produkty i będziesz wiedziała od czego go wysypuje w takich ciastkach a może jednak to mleko
kasiamaj
mama 2007/2010
Grzechotko-nie wiem czy nam zrobią testy skórne? ta alergolog mówiła ze tylko z krwi -bo takie dzieci są za małe....a Ty robiłaś skórne -czy z krwi?prywatnie?
ola14024
Fanka BB :)
Mojemu starszemu 1,5 roki bardzo posmakowal skradziony mi dzemposzlam po chusteczki a ten sie moją kanapką zajął przyszlam był caly w dzemie i wołał mamo am ami do tego wzial sobie z szafki Swoje mleko Bebilon dwie puszki pod pache wygladal jak jakis paker nie wiem jakim cudem otworzył ale on sobie z wszystkim da rademusialam zbierac mleko z dywanu do tego rozbił Bobofruta i wylal mi rosól do prania Oj te nasze maluszki spryciuleTrzeba pilnowac je na kazdym kroku:-)
Ostatnia edycja:
reklama