reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
Ola-takie te ciacha.(trochę mi się pomylilo bo pisałam 3 zboża -a tu jest napisana z pełnym ziarnem :tak::-D:-D)

petitki.jpg

Ola -no właśnie pisałam Ci że po tych Kubę wysypało :tak::tak: -bo mimo to ze są różne smaki -chyba truskawka i śmietankowy-to i tak ten misio miał w sobie kakao-dałam mu kiedyś-ale mial po nim wysypkę,potem chcialam zobaczyć czy znów tak zareaguje podając mu następnego misia i znów reakcja w postaci wysypki...nie wiem co go uczuliło te ciastko samo w sobie -czy te nadzienie???
no i odstawilam całkowicie te ciastka.tak myślę że to wina czekolady.....bo kiedyś sama zjadlam jak Kuba był mniejszy i potem płakał cały czas.-chyba go brzuszek bolał :crazy::crazy:.
nie wiem co Ci poradzić?-moze zobacz i podaj -jeśli nic się nie będzie działo to jest ok.

kasiamaj zrób testy skórne kubie na poszczególne grupy produktów i na konkretne produkty i będziesz wiedziała od czego go wysypuje w takich ciastkach a może jednak to mleko

a ja dziś zrobiłam sobie grzanki jajeczne i młoda mi podgryzała :-) ale jej smakowało!
a potem mi zlizywała konfiturę jagodową z kromki i tez było pycha ale trochę kwaśne ;-)
a jaką miała umorusaną buzię...

Mojemu starszemu 1,5 roki bardzo posmakowal skradziony mi dzem:-Dposzlam po chusteczki a ten sie moją kanapką :-Dzajął przyszlam był caly w dzemie i wołał mamo am am:-D:-Di do tego wzial sobie z szafki Swoje mleko Bebilon dwie puszki pod pache wygladal jak jakis paker nie wiem jakim cudem otworzył ale on sobie z wszystkim da rade:-D:tak:musialam zbierac mleko z dywanu:-D do tego rozbił Bobofruta i wylal mi rosól do prania :-DOj te nasze maluszki spryciule:-DTrzeba pilnowac je na kazdym kroku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry