reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

dzięki dziewczyny ;-)

Kasia :-) ja jeszcze wczoraj mówiłam kuzynce (chrzestnej Moni - wczoraj miala urodziny) że Monika nie chodzi i się nie zanosi bo jak tylko chciałabym jej palca wyrwac z dłoni to zaraz robi "na doope siad" a dziś... siedziala na podłodze, wstała i...poszła :szok:
doczekasz się i Ty :-);-)

reklama
Malinka no chyba Andariel Ninka jeszcze....ale cos czuje ze i tak bedziemy ostatni....a równowage on ma mógłby chodzic ale nie chce buuuuuu

Rubi dzieki za pocieszenie ja wiem ze sie doczekam tylko kiedy??????????????

Kasia :-) tydzien temu lekarka polecila mi OmegaMed - niby wspomaga rozwój psychoruchowy... podpytałam o to Age i dzis mi odpisala ze to faktycznie dziala ale trzeba dawac długo długo...
tak sie akurat złożyło ze Monia wczoraj dostala pierwsza kapsułkę :-) i juz zadziałało :-)

a tak powaznie to Malinka ma rację - niech się chłopak czegos trzyma.... albo Ty go "trzymaj" - ja czasem Monie trzymałam za...spodenki ;-)
Jasiek tez sie uczyl chodzic w szelkach... łapał ta czesc szelek które miał na piersi i szedł... jeszcze dlugo po tym jak zaczal samodzielnie chodzic łapał się za bluzeczke ;-)

Kasiu, Moja Jagoda też tyle co zaczyna sama chodzić, i to co najwyżej na odległość 2m. Ale jak wie że mama ją trzyma za smycz to potrafi chodzić i to całkiem sporo. A smycz kupiłam właśnie po to żeby czuła że ją trzymam, bo za ciuchy mi sie nie chce schylać, więc jak ma ja na sobie to w sumie idzie i nawet nie wie że mama po pierwszych dwuch kroczkach ja pósciła i ze idzie sama.

Kasia :-) tydzien temu lekarka polecila mi OmegaMed - niby wspomaga rozwój psychoruchowy... podpytałam o to Age i dzis mi odpisala ze to faktycznie dziala ale trzeba dawac długo długo...
tak sie akurat złożyło ze Monia wczoraj dostala pierwsza kapsułkę :-) i juz zadziałało :-)

cuda panie:)
Gratulacje:)

reklama
Kasia ;-) Monika biega jakby to robiła od miesiaca... probuje chodzic nawet...do tyłu :szok: tanczy :szok: idzie sobie i tyle....
późno postawiła pierwsze samodzielne kroki bo wszystko PLANOWAŁA!!!

Miłosz też pewnie obmyśla algorytm postępowania ;-) jak wstanie to też pójdzie w długą a Ty bedziesz w takim samym szoku jak ja teraz :-)

a w ogole to Ty mu wmawiasz ze sie nigdy chodzenia nie doczekasz a on grzecznych chłopczyk mamusi nie chce się sprzeciwiac... :-)

Do góry